ναρκισσισμός αντιμετωπιση σχεση | φτερουγισματα καρδια | δυσαπορρόφηση | κατω κοιλη φλεβα ανατομια

Νύχια


Vata

Τα αέρινα άτομα έχουν σκληρά και στεγνά νύχια που σπάνε εύκολα και μπορεί να παρουσιάζουν οπτικά πολλές ανωμαλίες στο σχήμα τους. Τα νύχια τους συνήθως έχουν σημάδια, κηλίδες, και τα Vata άτομα συνήθως "τρώνε τα νύχια τους" (λόγω και της νευρικότητας που τα χαρακτηρίζει).

Pitta

Τα πύρινα νύχια είναι συνήθως μαλακά αλλά δυνατά και πολύ καλοσχηματισμένα, ακολουθώντας το μοτίβο της πειθαρχίας που χαρακτηρίζει το Pitta. Συνήθως το δέρμα κάτω από τα νύχια είναι έντονα ρόζ ή και κόκκινο λόγω της έντονης αιματικής κυκλοφορίας στην περιοχή.

Kapha

Τα υδάτινα νύχια είναι σκληρά νύχια, μεγάλα, δυνατά και πολύ συμμετρικά. Δεν σπάνε εύκολα και αντέχουν πολύ στην καταπόνηση.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.