Για πιο ασφαλή τρόφιμα στην Ευρώπη
Το πρώτο Πανευρωπαϊκό συνέδριο για την ασφάλεια και την ποιότητα των τροφίμων στην Ευρώπη διοργανώνει ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (WHO) σε συνεργασία με τον Οργανισμό Τροφίμων Γεωργίας των Ηνωμένων Εθνών…
Το πρώτο Πανευρωπαϊκό συνέδριο για την ασφάλεια και την ποιότητα των τροφίμων στην Ευρώπη διοργανώνει ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (WHO) σε συνεργασία με τον Οργανισμό Τροφίμων Γεωργίας των Ηνωμένων Εθνών…
Η επαρκής πρόσληψη φυλλικού οξέος μπορεί να μειώσει τον κίνδυνο εμφάνισης καρκίνου του παχέος εντέρου στις γυναίκες μέχρι και 40%, σύμφωνα με τα αποτελέσματα διεθνούς μελέτης που δημοσιεύονται στο τελευταίο…
Το 68% των διαβητικών δε γνωρίζει ότι διατρέχει αυξημένο κίνδυνο εμφάνισης καρδιαγγειακών νοσημάτων, την πρώτη αιτία θανάτου στα άτομα με διαβήτη, σύμφωνα με μία νέα μελέτη του Αμερικανικής Διαβητολογικής Εταιρίας…
Η προσθήκη αντιοξειδωτικών στο φίλτρο του τσιγάρου μπορεί να μειώσει τις αρνητικές επιδράσεις του καπνού, σύμφωνα με μελέτη που παρουσιάστηκε στο ετήσιο συνέδριο του American Association for the Advancement of…
Απαγορεύτηκε με απόφαση του Εθνικού Οργανισμού Φαρμάκων (ΕΟΦ) η διακίνηση και διάθεση όλων των φαρμακευτικών και φυτικής προέλευσης προϊόντων (τσάγια) που περιέχουν το βότανο Illicium verum (Badiane Chine). Το βότανο…