ηπατιτιδα β αυστραλιανο | πολυδιψια | κιρσους ισοφαγου | βηματοδοτης καρδιας | ιογενης | diaita atkins

Σε κατάσταση νευρικής κρίσης οι φαρμακοποιοί από τις διακοπές της ηλεκτρονικής συνταγογράφησης

Θεοδοσιάδης στην ΗΔΙΚΑ: η υπομονή έχει και τα οριά της


Πηγή: Πανελλήνιος Φαρμακευτικός Σύλλογος

Σε κατάσταση νευρικής κρίσης βρίσκονται φαρμακοποιοί από τις αλλεπάλληλες διακοπές λειτουργίας της ηλεκτρονικής συνταγογράφησης.

Ο Π.Φ.Σ. με πρόσφατη επιστολή του είχε ζητήσει οι ενδεχόμενες εργασίες αναβάθμισης να γίνονται σε ημέρες και ώρες που δεν δημιουργείται αναστάτωση στην συναλλαγή μεταξύ ασφαλισμένων και φαρμακοποιών.

Παρά το γεγονός αυτό όμως τα προβλήματα συνεχίζονται και οι ασφαλισμένοι δεν μπορούν να πάρουν τα φάρμακα τους γιατί το σύστημα δεν λειτουργεί.

«Στηρίξαμε και στηρίζουμε τη ηλεκτρονική συνταγογράφηση αλλά δεν είμαστε υποζύγια κανενός», δηλώνει ο πρόεδρος του ΠΦΣ κ. Κυριάκος Θεοδοσιάδης.

«Οι φαρμακοποιοί έχουν ανεχθεί πολλές φορές και έχουν πληρώσει τα όποια προβλήματα έχουν δημιουργηθεί. Όμως ο κόμπος έφθασε στο χτένι. Και η υπομονή έχει τα όρια της», καταλήγει ο πρόεδρος του ΠΦΣ

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.