βηματοδοτη | mmr εμβολιο πυρετοσ | ταχυτητα καθιζησης ερυθρων | χοληστερινη | ακουστικος πορος

Συνέντευξη του υπουργού Υγείας στο BBC

«Σπουδαίοι φίλοι μας η Άνγκελα Μέρκελ και ο γερμανικός λαός. Θα επιστρέψουμε τα δανεικά, όταν μπορούμε».


Πηγή: BBC HARDtalk

Ο υπουργός Υγείας, κ. Άδωνις Γεωργιάδης, παρέθεσε συνέντευξη στο βρετανικό δίκτυο BBC στις 25 Σεπτ 2013. Ανέφερε οτι «μετά από τρία χρόνια σκληρής λιτότητας, η ελληνική κοινωνία δεν αντέχει πλέον άλλα μέτρα». «Ωστόσο», συμπλήρωσε, «ο ελληνικός λαός παρουσιάζει εντυπωσιακή ωριμότητα. Κανείς δεν θέλει άλλα προβλήματα στην Ελλάδα. Το ζητούμενο είναι η έξοδος από την κρίση».

Στο σχόλιο του δημοσιογράφου οτι το διαφαινόμενο χρηματοδοτικό κενό θα απαιτήσει νέα μέτρα λιτότητας, ο υπουργός επανέλαβε οτι η παρούσα κυβέρνηση δεν θα λάβει νέα οριζόντια μέτρα, αλλά θα στηριχθεί στην αναδιοργάνωση του δημόσιου τομέα και στις ιδιωτικοποιησεις.

Σχετικά με τις σχέσεις της χώρας μας με τη Γερμανία, που θεωρείται ο βασικός δανειστής, ο υπουργός ανέφερε πως «η Άνγκελα Μέρκελ και ο γερμανικός λαός είναι σπουδαίοι φίλοι της Ελλάδας» και πρόσθεσε «θα επιστρέψουμε τα χρήματα πίσω στους Γερμανούς, όταν μπορούμε».

Το BBC αναφέρεται στις πρόσφατες απεργίες, που γίνονται στη χώρα μας στο δημόσιο τομέα, την ίδια στιγμή που οι διεθνείς πιστωτές συναντήθηκαν για να αξιολογήσουν την εφαρμογή του προγράμματος λιτότητας και να αποφασίσουν, αν η χώρα θα πάρει τη δόση του ενός δισ. ευρώ.

Η συνέντευξη είναι διαθέσιμη εδώ.

Δείτε το σχετικό video

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.