γιγαντισμος | εντερο | υστερια κριτηρια | σπινθηρογραφημα καρδιας πως γίνεται | εκτρωση με υποθετο

Πάτρα: λουκέτο(;) σε Καραμανδάνειο, Θώρακος και Νοσοκομείο ΚαλαβρύτωνΠηγή: thebest.gr

Αναστάτωση επικρατεί και στις τάξεις των γιατρών και των εργαζομένων στη δημόσια υγεία, λόγω των αλλαγών που προωθεί το Υπουργείο Υγείας. Ήδη, οι νοσοκομειακοί γιατροί έχουν εξαγγείλει τριήμερο «λουκέτο» στα νοσηλευτικά ιδρύματα της χώρας, από την ερχόμενη Τρίτη, Τετάρτη και Πέμπτη, και τα μέλη της Ένωσης Νοσοκομειακών Ιατρών Αχαΐας πραγματοποιούν συνελεύσεις στα νοσοκομεία, ενημερώνοντας τους νοσοκομειακούς γιατρούς για τις επερχόμενες ανακατατάξεις στο ΕΣΥ και την ανάγκη ανατροπής τους.

Όπως καταγγέλει η Ένωση Νοσοκομειακών Γιατρών Αχαΐας Κυβέρνηση και τρόικα ετοιμάζουν την κατάργηση του Νοσοκομείου Νοσημάτων Θώρακος, του Νοσοκομείου Καλαβρύτων και του Καραμανδανείου.

Διαβάστε όλο το άρθρο από το thebest.gr.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.