Σισμανόγλειο: κλιμακώνουν τις κινητοποιήσεις οι εργαζόμενοι

Κλιμακώνουν τις κινητοποιήσεις οι εργαζόμενοι στο Σισμανόγλειο ενάντια στο μέτρο της κινητικότητας – διαθεσιμότητας στο χώρο της Υγείας. Μετά την τετράωρη στάση εργασίας που έκαναν την Παρασκευή 16 Αυγούστου, προγραμματίζουν

  • Δευτέρα 19 Αυγούστου 2013 και ώρα 13.μμ ΑΝΟΙΧΤΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ – ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ διαμαρτυρίας όλου του προσωπικού στο προαύλιο του νοσοκομείου.
  • Τρίτη 20 Αυγούστου 2013 δίωρη συγκέντρωση διαμαρτυρίας (10πμ-12μμ) και στις 13μμ πραγματοποίηση ευρείας σύσκεψης με τα όμορα σωματεία και τους φορείς των όμορων δήμων για το συντονισμό και τη κοινή μας δράση.
  • Τετάρτη 21 Αυγούστου 2013 δίωρη συγκέντρωση διαμαρτυρίας (10πμ-12μμ) στο προαύλιο του Νοσοκομείου και κλείσιμο των ταμείων των Τακτικών Εξωτερικών Ιατρείων.
  • Πέμπτη 22 Αυγούστου 2013 δίωρη συγκέντρωση διαμαρτυρίας (10πμ-12μμ) στο προαύλιο του Νοσοκομείου και κλείσιμο των ταμείων των Τακτικών Εξωτερικών Ιατρείων. Και ώρα 7.30μμ συζήτηση – συναυλία στη πλατεία του Αγ. Γεωργίου στα Μελίσσια για τη υπεράσπιση της δημόσιας υγείας σε συνδιοργάνωση με τα σωματεία των όμορων νοσοκομείων και τους φορείς.
  • Παρασκευή 23 Αυγούστου 2013 συμμετοχή στη 4ΩΡΗ ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ 11πμ – 3μμ ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΟ ΥΠ. ΥΓΕΙΑΣ ΩΡΑ 12μμ, ΠΟΥ ΚΗΡΥΞΑΝ ΜΙΑ ΣΕΙΡΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ. Ώρα αναχώρησης με ΠΟΥΛΜΑΝ από το προαύλιο του νοσοκομείου 11πμ.
  • Δευτέρα 26 Αυγούστου 2013 Γ.Σ. εργαζομένων ώρα 11πμ στο Αμφιθέατρο του Νοσοκομείου για το προγραμματισμό της συνέχισης του αγώνα μας.

Από το Σωματείο των εργαζομένων εκδόθηκε η ακλόλουθη ανακοίνωση

Απευθυνόμαστε σε όλους τους πολίτες (χρήστες υγείας), στους ανασφάλιστους, τους ανέργους, το φτωχοποιημένο πλεόν ελληνικό λαό και τον ενημερώνουμε: Καταργούν κρεβάτια Κλείνουν νοσοκομεία Αυξάνουν τα χαράτσια εισαγωγής ασθενών (25 Ε) Αυξάνουν τη συμμετοχή σε φάρμακα Οι πολιτικές που εφραμόζουν ΝΔ-ΠΑΣΟΚ με τις ευλογίες ΕΕ-ΔΝΤ-Τρόϊκάς θυσιάζουν την υγεία του λαού για να την παραδώσουν στους μεγαλοεπιχειρηματίες. Τα ίδια μέτρα εφαρμόζουν σε όλη την Ευρώπη, είτε με το μπαμπούλα των μνημονίων, είτε όχι. Στην περιοχή μας, αφού έκλεισαν το 1ο ΙΚΑ και τα 140 κρεβάτια, τώρα κλείνουν άλλα 150 κρεβάτια από το Φλέμινγκ και έρχεται η σειρά του Σισμανογλείου μετά τη διαθεσιμότητα – απόλυση 230 συναδέλφων μας. Στην Αττική θα μείνουν λίγα νοσοκομεία «προθανάτιας φροντίδας»! Θέλουν να απαλλαγούν από τη χρηματοδότηση της υγείας – πρόνοιας. Η κατάληξη θα είναι μία! ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΧΡΗΜΑΤΑ ΘΑ ΕΠΙΖΗΣΕΙ!

Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση εδώ και εδώ.

Διαβάστε επίσης

MediSign - Πρόγραμμα Ιατρείου - myDATA ready!

Πρόγραμμα Ιατρείου, ραντεβού, ηλεκτρονική τιμολόγηση, αποστολή στο myDATA με ένα click!

Αφήστε μια απάντηση