μυς πλατης | ιογενής λοίμωξη | αχεπα απογευματινα ραντεβου | συμπτωματα εντερου | λεπτο εντερο | απονευρωση

Σαλμάς για ΕΟΠΥΥ: δεν θα επιβαρυνθούν οι ασθενείς"Θα υπάρξουν μέτρα προς τους παρόχους. Οι ασθενείς δεν θα επιβαρυνθούν ούτε ένα ευρώ", υποστήριξε στην εκπομπή "Πρωινό ΑΝΤ1" ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας κ. Μάριος Σαλμάς.

Στο επίμονο ερώτημα "αν θα επιβληθούν νέοι φόροι" για να καλυφθεί το έλλειμμα του οργανισμού, σύμφωνα με σχετική αναφορά του προέδρου του ΕΟΠΥΥ κ. Παπαγεωργόπουλου, ο κ. Σαλμάς τόνισε ότι "το πρόβλημα αυτή τη στιγμή είναι η υπέρβαση του αριθμού των εξετάσεων. Την επόμενη εβδομάδα θα ανακοινωθούν μέτρα που στοχεύουν στο πρόβλημα. Δεν είναι στην ατζέντα μας οι φόροι. Τώρα μιλάτε με τον αρμόδιο αναπληρωτή υπουργό".

"Είμαι προσεκτικός στις δηλώσεις μου. Γι’ αυτό σας λέω ότι τους ασθενείς και τους φορολογουμένους θα τους πάρουμε στην πλάτη μας. Δεν θα υποστούν ζημιά και τις επόμενες μέρες θα ανακοινωθούν μέτρα ανακούφισης, πιθανώς και από τα χείλη του πρωθυπουργού".

Δείτε το σχετικό video από τον Antenna.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.