μαντου | καταγματα λεκανης | καμπυλη σακχαρου | ρευματικος πυρετος | εντερο πονος | ουρια | αναπνευστικό

Φερομόνες: τα φυσικά αρώματα


Αν κάποια μέρα ξεχάσετε να βάλετε το άρωμα σας, δεν θα πρέπει να ανησυχήσετε, καθώς η φύση έχει φροντίσει και γι αυτό το τόσο ευαίσθητο θέμα.

Οι φερομόνες είναι ορμόνες που υπάρχουν στις βιολογικές εκκρίσεις και έχουν την ιδιότητα να προκαλούν βιολογικές αντιδράσεις σε άλλους ανθρώπους.

Τα ζώα, στα οποία η αίσθηση της όσφρησης είναι ιδιαίτερα ανεπτυγμένη, μπορούν και αντιλαμβάνονται χάρη σε αυτές τις ουσίες τις διαθέσεις (φόβο, σεξουαλική επιθυμία), των άλλων ζώων.

Στον άνθρωπο έχουν πιο υποσυνείδητη δράση, καθώς έχει διαπιστωθεί ότι αυξάνουν την ερωτική επιθυμία κάνοντας μας περισσότερο ελκυστικούς στα άτομα του αντίθετου φύλου.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.