σκωληκοειδιτιδα εχει διαροια | αφυδατωση προσωπου | συμπτωματα ομφαλοκηλης | λαγονοψοϊτης θεραπεια

Επανεξέταση των όρων διακίνησης των τροφίμων στα σούπερ μάρκετΤην ''υποχρέωση'' να εξεταστούν από την αρχή όλα τα θέματα της διακίνησης, παραλαβής, αποθήκευσης και κατανάλωσης τροφίμων στους χώρους λιανικής πώλησης, που άπτονται της ποιότητας και υγιεινής περιλαμβάνει η συνεργασία του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Σούπερ Μάρκετ Ελλάδας (ΣΕΣΜΕ) με τον Σύνδεσμο Ελληνικών Βιομηχανιών Τροφίμων (ΣΕΒΤ).

Η συνεργασία αυτή εντάσσεται στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας του ΣΕΒΤ με στόχο τη διασφάλιση της ποιότητας, η οποία τίθεται ως πρώτη προτεραιότητα, βασιζόμενη στην επιθυμία να διασφαλίζεται η ποιότητα μέχρι τη στιγμή της τελικής κατανάλωσης των προϊόντων.

Την ευθύνη υλοποίησης, όπως επισημαίνει σε σχετική ανακοίνωση ο ΣΕΣΜΕ, θα αναλάβει Επιστημονική Επιτροπή, που απαρτίζεται από εξειδικευμένα στελέχη επιχειρήσεων της βιομηχανίας και του λιανεμπορίου και τα οποία, προκειμένου να αντλήσουν τυχόν στοιχεία, θα συνεργαστούν με όλους τους φορείς που εμπλέκονται και συνθέτουν το "παζλ" της ποιότητας και διασφάλισής της, όπως κρατικές υπηρεσίες, καταναλωτές κ.α.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.