ανάλυση ονείρων | ακροαστικά | ποσα κιλα ειναι οι θερμιδες | οστεοαρθριτιδα γονατος συμπτωματα

Προσωρινή απαγόρευση διακίνησης παρτίδων του φαρμάκουΤ4Ο Ελληνικός Οργανισμός Φαρμάκων αποφάσισε την προσωρινή απαγόρευση διακίνησης και διάθεσης συγκεκριμένων παρτίδων του φαρμάκου Τ4 της εταιρείας UNI-PHARMA για τις οποίες έχουν γίνει καταγγελίες για μειωμένη αποτελεσματικότητα.

Ο ΕΟΦ επισημαίνει ότι καταφεύγει στην απόσυρση των συγκεκριμένων παρτίδων για προληπτικούς και μόνο λόγους, προκειμένου να υπερασπίσει τη δημόσια υγεία.

Οι ασθενείς οι οποίοι παίρνουν το φάρμακο και παρουσιάζουν οποιοδήποτε σύμπτωμα άγνωστο προς τη συνήθη συμπεριφορά του οργανισμού τους θα πρέπει αμέσως να τηλεφωνούν στον ενδοκρινολόγο τους, ο οποίος έχει την αρμοδιότητα να αλλάξει το φάρμακο ή να προχωρήσει σε νέα ρύθμιση της δόσης, η οποία χορηγείται στον ασθενή.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.