νοσος crohn θνησιμοτητα | αρθριτιδα χεριων | κοιλη στην βουβωνικη χωρα | αντιβιωση για στρεπτόκοκκο

Οι δίαιτες της μόδας επικίνδυνες για την υγείαΕάν επηρεάζεστε από διατροφικές συμβουλές διάσημων μοντέλων και τείνετε να ακολουθείτε τις εξαντλητικές δίαιτες που σας προτείνουν, τότε θέτετε την υγεία σας σε κίνδυνο. Η αποφυγή συγκεκριμένων τροφών για μεγάλο χρονικό διάστημα μπορεί να προκαλέσει στον οργανισμό οστεοπόρωση, προβλήματα στο ανοσοποιητικό σύστημα ή υποβιταμίνωση.

Μπορεί λοιπόν κατά καιρούς να κυκλοφορούν διάφορες 'μοδάτες' δίαιτες, που υπόσχονται το κορμί της Claudia Schiffer σε σύντομο κιόλας χρονικό διάστημα, όμως καλό θα ήταν να τις αποφύγετε προτού συμβουλευτείτε κάποιον επαγγελματία διαιτολόγο.

Ερευνα, που πραγματοποιήθηκε από την Medix UK Plc και στην οποία συμμετείχαν 210 γυναίκες, έδειξε πως το 40% αυτών δεν διστάζει να υποβάλλει τον εαυτό του σε λανθασμένες δίαιτες αποκλείοντας, σημαντικές για τον οργανισμό, τροφές. Μάλιστα οι περισσότερες γυναίκες προβάλλουν την δικαιολογία πως είναι αλλεργικές σ' αυτές τις τροφές ή πως τους πέφτουν 'βαριές' στο στομάχι.

Τέσσερις στις δέκα γυναίκες επιλέγουν μόνες τους ποιες τροφές να απορρίψουν, αγνοώντας τις βλαβερές επιπτώσεις που μπορεί να έχει μια τέτοια συμπεριφορά στον οργανισμό τους. Μπροστά στην ανάγκη τους να αποκτήσουν το ιδανικό βάρος προβαίνουν σε λανθασμένες κινήσεις που μπορούν να αποβούν επικίνδυνες για την υγεία τους.

Οι επιστήμονες λοιπόν προτείνουν στις γυναίκες που θέλουν να διατηρήσουν το σωματικό τους βάρος ή να χάσουν τα περιττά κιλά τους να επισκέπτονται τακτικά τον διαιτολόγο τους, προκειμένου να λάβουν σωστές διατροφικές συμβουλές και ένα σωστό διατροφικό πρόγραμμα.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.