Μπλουζάκι σας κάνει ακαταμάχητους

Δεν χρειάζεται πλέον να ντυθείτε προκλητικά για να προσελκύσετε το αντίθετο φύλο, ούτε να έχετε τις τέλειες αναλογίες για να σας προσέξουν, αφού ένα νέο μπλουζάκι που πρόκειται να λανσαριστεί στο Βερολίνο θα είναι αρκετό για να αυξήσει τις κατακτήσεις σας! Το ‘μπλουζάκι του φλερτ’ όπως το ονομάζει η Anna Figoluschka, σχεδιάστρια του πρωτότυπου ρούχου, είναι εμπλουτισμένο με φερομόνη, μια ορμόνη που υπάρχει στις βιολογικές εκκρίσεις και έχει την ιδιότητα να προκαλεί βιολογικές αντιδράσεις στους άλλους ανθρώπους.

Το συγκεκριμένο μπλουζάκι θα κυκλοφορήσει σε διάφορα σχέδια και προορίζεται για άντρες και γυναίκες. Ανάλογα με το φύλο που θέλει κανείς να προσελκύσει, επιλέγει την κατάλληλα μπλούζα με την ‘θηλυκή’ ή την ‘αρσενική’ φερομόνη.

Οι φερομόνες έχουν υποσυνείδητη δράση, καθώς έχει διαπιστωθεί ότι αυξάνουν την ερωτική επιθυμία κάνοντας κάποιον περισσότερο ελκυστικό στα άτομα του αντίθετου φύλου. Η κ. Figoluschka αναφέρει πως έχει δοκιμάσει και η ίδια το μπλουζάκι και πραγματικά είχε …αποτέλεσμα!

Παρ’ όλα αυτά επισημαίνει στους καταναλωτές πως δεν πρέπει να περιμένουν τεράστιες αλλαγές στην συμπεριφορά του αντίθετου φύλου. Η φερομόνη τοποθετείται πάνω στην μπλούζα, σε ειδικές θήκες, οι οποίες αφαιρούνται κατά τη διάρκεια του πλυσίματος. Το άρωμα της μπλούζας κρατάει δύο εβδομάδες και στην συνέχεια μπορεί να αντικατασταθεί.

Ο τρόπος με τον οποίο προσκολλάται η ορμόνη πάνω στο μπλουζάκι είναι το μεγάλο μυστικό της σχεδιάστριας και σίγουρα δεν έχει σκοπό να το αποκαλύψει. Κάντε λοιπόν χώρο στην ντουλάπα σας για να υποδεχτείτε το καινούργιο σας ‘ αισθησιακό’ μπλουζάκι του φλερτ.

Διαβάστε επίσης

MediSign - Πρόγραμμα Ιατρείου - myDATA ready!

Πρόγραμμα Ιατρείου, ραντεβού, ηλεκτρονική τιμολόγηση, αποστολή στο myDATA με ένα click!

Αφήστε μια απάντηση