κανονική θερμοκρασία σώματος | τα τικ των ωμων ειναι επιληψια | ποσες θερμιδες ειναι ενα κιλο

Μπλουζάκι σας κάνει ακαταμάχητουςΔεν χρειάζεται πλέον να ντυθείτε προκλητικά για να προσελκύσετε το αντίθετο φύλο, ούτε να έχετε τις τέλειες αναλογίες για να σας προσέξουν, αφού ένα νέο μπλουζάκι που πρόκειται να λανσαριστεί στο Βερολίνο θα είναι αρκετό για να αυξήσει τις κατακτήσεις σας! Το 'μπλουζάκι του φλερτ' όπως το ονομάζει η Anna Figoluschka, σχεδιάστρια του πρωτότυπου ρούχου, είναι εμπλουτισμένο με φερομόνη, μια ορμόνη που υπάρχει στις βιολογικές εκκρίσεις και έχει την ιδιότητα να προκαλεί βιολογικές αντιδράσεις στους άλλους ανθρώπους.

Το συγκεκριμένο μπλουζάκι θα κυκλοφορήσει σε διάφορα σχέδια και προορίζεται για άντρες και γυναίκες. Ανάλογα με το φύλο που θέλει κανείς να προσελκύσει, επιλέγει την κατάλληλα μπλούζα με την 'θηλυκή' ή την 'αρσενική' φερομόνη.

Οι φερομόνες έχουν υποσυνείδητη δράση, καθώς έχει διαπιστωθεί ότι αυξάνουν την ερωτική επιθυμία κάνοντας κάποιον περισσότερο ελκυστικό στα άτομα του αντίθετου φύλου. Η κ. Figoluschka αναφέρει πως έχει δοκιμάσει και η ίδια το μπλουζάκι και πραγματικά είχε ...αποτέλεσμα!

Παρ' όλα αυτά επισημαίνει στους καταναλωτές πως δεν πρέπει να περιμένουν τεράστιες αλλαγές στην συμπεριφορά του αντίθετου φύλου. Η φερομόνη τοποθετείται πάνω στην μπλούζα, σε ειδικές θήκες, οι οποίες αφαιρούνται κατά τη διάρκεια του πλυσίματος. Το άρωμα της μπλούζας κρατάει δύο εβδομάδες και στην συνέχεια μπορεί να αντικατασταθεί.

Ο τρόπος με τον οποίο προσκολλάται η ορμόνη πάνω στο μπλουζάκι είναι το μεγάλο μυστικό της σχεδιάστριας και σίγουρα δεν έχει σκοπό να το αποκαλύψει. Κάντε λοιπόν χώρο στην ντουλάπα σας για να υποδεχτείτε το καινούργιο σας ' αισθησιακό' μπλουζάκι του φλερτ.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.