τσιγαροβηχας θεραπεια | αφθες αντιμετωπιση | σχεση καλης κακης χοληστερινης | εχινόκοκκος συμπτώματα

Στη Θεσσαλονίκη το 12ο Διεθνές Συνέδριο ΨυχοφυσιολογίαςΗ προσεχής διοργάνωση του διεθνούς συνεδρίου Ψυχοφυσιολογίας ανατέθηκε στον δρ. Φώτη Φωτίου, καθηγητή νευρολογίας και ψυχιατρικής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και πρόκειται να διεξαχθεί στη συμπρωτεύουσα από 20-25 Σεπτεμβρίου 2004.

Εν τω μεταξύ το ενδέκατο συνέδριο της Διεθνούς Οργάνωσης Ψυχοφυσιολογίας θα διεξαχθεί στο Μόντρεαλ από 29 Ιουλίου με 3 Αυγούστου με τη συμμετοχή κορυφαίων επιστημόνων του τομέα, οι οποίοι αναμένεται να παρουσιάσουν τα αποτελέσματα νέων ερευνών.

Του συνεδρίου της Διεθνούς Οργάνωσης Ψυχοφυσιολογίας, που έχει τιμηθεί από τα Ηνωμένα Εθνη ως φορέας ειρήνης για τη συμβολή του στην ανθρώπινη περιπέτεια της ψυχής και του σώματος, θα προεδρεύει η δόκτωρ Ελέν Μπεζερόν Μαγγίνα, η οποία έχει πραγματοποιήσει σημαντικές έρευνες στο χώρο της ψυχοφυσιολογίας.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.