παντζαρι δισκοπάθεια | υπογλυκαιμια και καρδια | εικονες απο τσιμπηματα ψυλλων

Συνέδριο για την επαγγελματική αποκατάσταση των ΤυφλώνΤο πρώτο Διαβαλκανικό συνέδριο για την επαγγελματική αποκατάσταση των Τυφλών διοργανώνουν ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Τυφλών, ο Φάρος Τυφλών και το Κέντρο Εκπαίδευσης και Αποκατάστασης Τυφλών (ΚΕΑΤ), με στόχο να βρεθούν λύσεις στα πολλαπλά προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα άτομα με προβλήματα όρασης.

Το συνέδριο διεξάγεται στο ξενοδοχείο ΑΚΡΟΠΟΛ στην Αθήνα από 30 έως και 31 Ιανουαρίου 2002.
Ενα από τα σημαντικότερα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα άτομα με προβλήματα όρασης, όπως τονίστηκε σε συνέντευξη Τύπου, είναι αυτό της επαγγελματικής αποκατάστασης. Σύμφωνα με τους ομιλητές έχει αναπτυχθεί έντονος προβληματισμός γύρω απο τις νέες τεχνολογίες και την επαγγελματική κατάρτιση. Στο περιθώριο των εργασιών του συνεδρίου θα λειτουργήσει και έκθεση του τυφλού γλύπτη Πέτρου Ρουκουτάκη.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.