κολπος εικονες | οριακη διαταραχη | χημικο πηλινγκ με οξεα φρουτων στο σπιτι | ινωμα στο στομα

Νέα γραφεία του ΕΦΕΤ στην ΚρήτηΤο διοικητικό συμβούλιο του Ενιαίου Φορέα Ελέγχου Τροφίμων (Ε.Φ.Ε.Τ.) εγκαινιάζει τα γραφεία της Περιφερειακής Διεύθυνσης Κρήτης, τη Δευτέρα 1 Ιουλίου 2002, στην οδό Μάχης Κρήτης 155-161, στο Ηράκλειο. Τα εγκαίνια θα τελεσθούν παρουσία του Υπουργού Ανάπτυξης κ. Ακη Τσοχατζόπουλου.

Ο ΕΦΕΤ συστάθηκε το 1999 με το νόμο 2741/99, είναι νομικό πρόσωπο δημοσίου δικαίου που εδρεύει στην Αθήνα και τελεί υπό την εποπτεία του Υπουργείου Ανάπτυξης. Αποστολή του ΕΦΕΤ είναι:

α) η προστασία του καταναλωτή με τη διασφάλιση της εισαγωγής, παραγωγής και της διακίνησης υγιεινών και ασφαλών τροφίμων,

β) η πιστοποίηση της καταλληλότητας , ο έλεγχος της ποιότητας και η ποιοτική αναβάθμιση των τροφίμων,

γ) η μέριμνα για την αποτροπή φαινομένων νοθείας και η προστασία των οικονομικών συμφερόντων του καταναλωτή και

δ) η μέριμνα για την αποτροπή της παραπλάνησης του καταναλωτή, σε σχέση με τη υγιεινή, τη σύσταση, την επισήμανση και την τιμή των τροφίμων.

Στα εγκαίνια της Περιφερειακής Διεύθυνσης Κρήτης θα παρευρεθούν εκπρόσωποι της Περιφέρειας και των νομαρχιών της Κρήτης, βουλευτές, εκπρόσωποι διαφόρων δημοσίων φορέων και συναρμόδιων υπηρεσιών, ομοσπονδιών, συλλόγων και ενώσεων, καθώς επίσης και εκπρόσωποι από πανεπιστήμια και ερευνητικά ιδρύματα.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.