τονομετρηση ματιου | παρακεντηση πλευριτικου υγρου | αρρυθμιες | μεση ωτιτιδα | ρομβοειδεις μυικη συσπαση

Αν υπάρχει δημόσια υγεία, οφείλεται στο προσωπικό των νοσοκομείωνΠηγή: Candianews.gr

Τόσα ακούμε για την δημόσια υγεία…. για τα δημόσια νοσοκομεία… Αν έχουμε υγεία σήμερα (αυτό που έχουμε) το οφείλουμε στο προσωπικό των νοσοκομείων...

Θέλω να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου στον γιατρό Ξ.Δ. νεφρολόγο στο Βενιζέλειο νοσοκομείο Ηρακλείου. Επισκεφθήκαμε το νεφρολογικό ιατρείο την περασμένη Δευτέρα με ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα. Μας αντιμετώπισε με απίστευτο σεβασμό, επαγγελματισμό, σαφήνεια, αφιέρωσε χρόνο σε ό,τι εξήγηση θέλαμε.

Μας έδωσε ενημερωτικό υλικό για διάβασμα (!!!) , μας εξήγησε όλη την πορεία της αρρώστιας μου και μας έδωσε τυπωμένη όλη την επίσκεψη!

Διαβάστε την είδηση από το Candianews.gr

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.