εμβολιο mmr vaxpro | πυρετος μετα απο καισαρικη | Κοιλιακή δυσπλασία | αλκαλικη φωσφαταση καιwhipple

Ευχηθείτε στον πατέρα σας Χρόνια ΠολλάΚόψτε ένα μπουκέτο λουλούδια, ανοίξτε την τρυφερή σας αγκαλιά και δώστε ένα ζεστό φιλί στον μπαμπά σας, προκειμένου να του ευχηθείτε χρόνια πολλά για την 'Γιορτή του Πατέρα'. Μπορεί να ακούγεται σαν μία ακόμα εμπορική γιορτή που στοχεύει στην κατανάλωση χρημάτων για κάρτες και δώρα, αλλά είναι και μια ευκαιρία για να εκφραστούν συναισθήματα και βαθύτερες σκέψεις στο πρόσωπο που μας κράτησε σφιχτά στα δυο του χέρια, λίγα λεπτά μετά την γέννηση μας.

Για τις κόρες, ο πατέρας είναι πολύτιμος, αφού είναι το πρώτο πρόσωπο που συνάντησαν, που ερωτεύτηκαν και που εμπιστεύτηκαν. Το ίδιο αναγκαίος όμως είναι και για τον γιο, ο οποίος συνήθως τρέφει συναισθήματα θαυμασμού προς τον πατέρα του και έχει την τάση να τον μιμείται και να ακολουθεί την πορεία της ζωής του.

Κάθε τρίτη Κυριακή του Ιουνίου γιορτάζεται λοιπόν στην Αμερική η ημέρα του Πατέρα, η οποία καθιερώθηκε ως επίσημη εθνική γιορτή το 1924 από τον τότε πρόεδρο των ΗΠΑ Calvin Coolidge. Η ιδέα γεννήθηκε από την κ. Β.Dodd, η οποία ήθελε να τιμήσει τον πατέρα της για τον τρόπο που την ανέθρεψε και για το θάρρος που έδειξε μετά το χαμό της μητέρας της.

Μπορεί ένας πατέρας από την φύση του να μην είναι τόσο εκδηλωτικός και τρυφερός, όσο μια μητέρα, όμως δεν παύει να είναι εξίσου σημαντικός για την σωστή ψυχοσωματική ανάπτυξη του παιδιού και η φυσική του παρουσία να είναι απαραίτητη. Σήμερα λοιπόν 16 Ιουνίου του 2002 δείξτε την αγάπη σας στον μπαμπά σας, ως μια ελάχιστη ένδειξη ευγνωμοσύνης για ότι έχει κάνει για εσάς.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.