μικροβιολογικη εξεταση για μυτης | ρηξη εντερου αιτια | προπτωση μιτροειδους βαλβιδα

Δύσκολος ο ρόλος του χωρισμένου πατέραΟι χωρισμένοι άντρες φοβούνται να αναλάβουν το μεγάλωμα των παιδιών τους, γιατί δεν έχουν εμπιστοσύνη στον εαυτό τους, σε αντίθεση με τις μητέρες που πιστεύουν πως είναι σε θέση να συμβάλουν στη σωστή ψυχοσωματική τους ανάπτυξη, ακόμα και αν δεν έχουν τη συμπαράσταση του συζύγου. Παρ' όλα αυτά οι επιστήμονες υποστηρίζουν πως τα παιδιά μεγαλώνουν πιο σωστά όταν οι γονείς τους ζουν κάτω από την ίδια στέγη, συγκριτικά με τα παιδιά των χωρισμένων γονιών.

Οι άντρες διατηρούν πιο συντηρητική στάση σχετικά με το μεγάλωμα των παιδιών, θεωρώντας απαραίτητη την παρουσία της μητέρας στο σπίτι.

Οι υπερβολικές ώρες εργασίας που απαιτούν οι σημερινές συνθήκες ζωής και οι πολλαπλές επαγγελματικές υποχρεώσεις τους αναγκάζουν να λείπουν τακτικά εκτός οικίας, με αποτέλεσμα να μην είναι σε θέση να αφιερώσουν τον απαραίτητο χρόνο στα παιδιά τους. Εχοντας λοιπόν αυτογνωσία, θεωρούν πως δεν είναι ικανοί να μεγαλώσουν μόνοι τους σωστά τα παιδιά τους.

Οι ειδικοί πάντως υποστηρίζουν πως η παρουσία και των δύο γονιών κρίνεται απαραίτητη είτε το ζευγάρι είναι διαζευγμένο είτε όχι. Ενα παιδί αναζητά την τρυφερότητα και της μητέρας και του πατέρα, γεγονός που πρέπει να γίνεται απολύτως κατανοητό από τους γονείς.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.