διαιτα για ηπατοπαθεις | εντονη ταχυπαλμια | τοπικη αυτοδιοικηση παιδικοι σταθμοι | ελκοσ δωδεκαδακτυλου

Μη στεναχωριέστε για να ζήσετε πολλά χρόνια"Οι στεναχώριες είναι θάνατος. Αν τα καταφέρετε να μη στεναχωριέστε θα ζήσετε πολλά χρόνια, σαν και μένα". Αυτή είναι η συμβουλή μακροζωίας του Τζάκ Λόκετ, του γηραιότερου άνδρα της Αυστραλίας, που γιόρτασε την 111η επέτειο των γενεθλίων του. Ο Τζακ Λόκετ που μοιάζει με 80άρη λέει πως αισθάνεται σαν ογδοντάρης και καθημερινά κάνει τον περίπατό του.

Ο ίδιος λέει πως μοναδική φιλοδοξία του είναι να ζήσει ακόμα μερικά χρόνια και να περάσει στην ιστορία ως ο γηραιότερος άνδρας στον πλανήτη (σήμερα είναι ο 112 ετών Ιάπωνας Γιουκίσι Τσουγκάντζι). Αξίζει να σημειωθεί ότι η γηραιότερη γυναίκα της Αυστραλίας (και του κόσμου) είναι η Κριστίν Κοκ 114 ετών και την ακολουθεί η Τζέσι Χάρλι 111 ετών!

Συγχαρητήρια μηνύματα στο Τζακ Λόκετ για την 111η επέτειο των γενεθλίων του έστειλαν η βασίλισσα Ελισάβετ, ο Αυστραλός πρωθυπουργός, Τζον Χάουαρντ, ο πολιτειακός πρωθυπουργός της Βικτώριας, Στιβ Μπρακς και πολλοί άλλοι.

Σημειώνεται οτι μεταξύ των φιλοδοξιών του αιωνόβιου ήταν και η μεταφορά της Ολυμπιακής Φλόγας, κάτι που έκανε πραγματικότητα το 2000 όταν η Φλόγα ήρθε στην Αυστραλία για την Ολυμπιάδα του Σίδνεϊ.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.