ματα απο ιωση φλεγμονεσ στα ουλα του παιδιου | αντιβιωση -αυγο | ποιατροφιμα χουν βήήηήγ β12 | κατωτερo stem

Ανοικτός σε εποικοδομητικό διάλογο ο νέος υπουργός ΥγείαςΑνοικτό το ενδεχόμενο διαλόγου με τους πανεπιστημιακούς γιατρούς, αφήνει ο νέος υπουργός Υγείας, καθηγητής κ. Κ. Στεφανής, ο οποίος μετά την καθιερωμένη τελετή παράδοσης από τον κ. Αλέκο Παπαδόπουλο, επεσήμανε ότι δεν είναι αντίθετος με τη διενέργεια διαλόγου, με την προϋπόθεση ότι θα είναι εποικοδομητικός και όχι διεκδικητικός.

Ανοικτά άφησε και τα ενδεχόμενα συνεννόησης με τους πανεπιστημιακούς στο θέμα λειτουργίας του νεόδμητου νοσοκομείου Χαϊδαρίου. Η Ιατρική Σχολή της Αθήνας δεν είχε παραδώσει στον κ. Παπαδόπουλο κατάλογο με τις κλινικές και τα τμήματα τα οποία θα μεταφέρονταν στο Χαϊδάρι, με αποτέλεσμα ο τέως υπουργός Υγείας να αναγκαστεί να εξαγγείλει τη λειτουργία του νοσοκομείου με γιατρούς του ΕΣΥ.

Υποδεχόμενος τον νέο υπουργό στην οδό Αριστοτέλους, ο κ. Παπαδόπουλος του ευχήθηκε καλή επιτυχία στο δύσκολο και απαιτητικό χώρο που αναλαμβάνει, τονίζοντας πως αποτελεί για τον ίδιο τιμή το γεγονός ότι τον διαδέχεται ένας άνθρωπος ιδιαίτερου κύρους και βάρους.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.