σύνδρομο wolff-parkinson-white | αμυγδαλιτιδα ιογενής ή | φυσιολογικες τιμες τρανσαμινασών | στιγμα αιματος

Εργαστηριακές μπριζόλεςΚρέας από κύτταρα κατάφεραν να παρασκευάσουν Ολλανδοί επιστήμονες, το οποίο θα μπορεί να διοχετευτεί στην αγορά τροφίμων για κατανάλωση και πολλά ζώα να γλιτώσουν από τα σφαγεία, επισημαίνεται σε άρθρο του γερμανικού περιοδικού "Geo-Wissen Ernaehrung".

Ο δερματολόγος Βίτε Βέστερχοφ από το πανεπιστήμιο του Αμστερνταμ ισχυρίζεται ότι οι ιστοί μυών είναι δυνατόν να καλλιεργηθούν σε εργαστηριακούς δίσκους όπως ακριβώς και τα δερματικά κύτταρα.

Ο Βέστερχοφ, που αναζητά χρηματοδότες, πιστεύει ότι έτοιμες μπουκίτσες άπαχου κρέατος, το κάθε κομμάτι θα ζυγίζει τουλάχιστον 50 γραμμάρια, μπορούν να παράγονται σε τεράστιες ποσότητες στα εργαστήρια.

Ο ολλανδός γιατρός και δύο επιχειρηματίες έχουν κατοχυρώσει την ευρεσιτεχνία αυτή σε όλον τον κόσμο, επισημαίνοντας ότι το κρέας αυτό δεν περιέχει καθόλου λίπος, αναφέρει το περιοδικό και προσθέτει ότι οι επιστήμονες θα χρησιμοποιούν κύτταρα από χοίρους, βοοειδή, κοτόπουλα, κανγκουρό, ακόμα και φάλαινες.

Ομως στο άρθρο υπογραμμίζεται πως το πρόγραμμα αυτό χρειάζεται περισσότερες δοκιμές και δουλειά γιατί μέχρι τώρα τα κύτταρα πολλαπλασιάζονται μόνο κάθε δύο με τρείς ημέρες.

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2019 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.