αεροβια γυμναστικη εχει αποτελεσματα | καταγμα κεφαλης βραχιονιου αποκατασταση | πρηξιμο σιελογονου αδενα

Ο καρκίνος του μαστού στην Ευρώπη σήμεραΗ διάγνωση του καρκίνου του μαστού δεν είναι θανατική καταδίκη, καθώς ένα 90% των γυναικών μπορεί να γιατρευτεί αν υπάρξει έγκαιρη διάγνωση του όγκου. Αυτό επεσήμανε η Επίτροπος κ. ’ννα Διαμαντοπούλου, αρμόδια για θέματα απασχόλησης και κοινωνικής πολιτικής, εγκαινιάζοντας την έκθεση με θέμα: "Ο καρκίνος του μαστού στην Ευρώπη σήμερα"

Η ελληνίδα Επίτροπος τόνισε την ανάγκη να συνεργαστεί στενότερα η ΕΕ με τα κράτη μέλη και τους μη-κυβερνητικούς οργανισμούς στον αγώνα καταπολέμησης της νόσου, καθώς τις τελευταίες δεκαετίες μπορεί να έχει γίνει σημαντική πρόοδος ως προς την αντιμετώπιση του καρκίνου στην Ευρώπη, όσον αφορά όμως τον καρκίνο του μαστού, η κατάσταση εξακολουθεί να παραμένει απαράδεκτη.

Μία στις δέκα Ευρωπαίες κινδυνεύει να προσβληθεί από καρκίνο του μαστού, ο οποίος ευθύνεται για το 20% των συνολικών θανάτων από καρκίνο. Εξάλλου κάθε χρόνο για περίπου 200.000 γυναίκες στην ΕΕ προκύπτει διάγνωση καρκίνου του μαστού.

Όπως ανέφερε ο καρκίνος του μαστού είναι ο δεύτερος κυριότερος λόγος για το θάνατο γυναικών στην Ευρώπη και ο βασικός για το θάνατο γυναικών ηλικίας μεταξύ 35-55 ετών.

Η κ. Διαμαντοπούλου τόνισε τη σημασία της έγκαιρης διάγνωσης για την καταπολέμηση του καρκίνου του μαστού, και για αυτό όπως είπε, είναι σημαντική η έγκυρη ενημέρωση του πληθυσμού, καθώς και η εξέταση των γυναικών σε τακτικά χρονικά διαστήματα, και ειδικά αυτών που είναι άνω των 50 ετών.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.