ακτινιδιο θερμιδες | αποκολληση πλακουντα | tke | συγγαινες ραιβοκρανο σε παιδια φυσικοθεραπεια

Εμπόριο ανθρώπων: Το σύγχρονο δουλεμπόριοΗ εμπορία ανθρώπων αποτελεί ευθεία προσβολή στην ανθρώπινη αξιοπρέπεια, παρουσιάζει έξαρση στην Ελλάδα και για την αντιμετώπιση της δεν αρκεί η κρατική δράση αλλά χρειάζεται και η ενεργοποίηση της κοινωνίας. Αυτά τόνισε η υφυπουργός Υγείας και Πρόνοιας κ. Ελ. Τσουρή, κατά την έναρξη του διεθνούς συνεδρίου, με θέμα "Εμπορία Ανθρώπων", που διοργάνωσε το Κέντρο UNESCO για τις Γυναίκες και την Ειρήνη στις Βαλκανικές χώρες.

Στο συμπόσιο συμμετέχουν 60 εκπρόσωποι από 14 χώρες με στόχο την ευαισθητοποίηση των πολιτών, των κυβερνήσεων αλλά και των Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων για το φαινόμενο της σύγχρονης δουλείας.

Σε στοιχεία που παρουσίασε η πρόεδρος του Κέντρου UNESCO, Καίτη Τζιτζικώστα, αναφέρεται ότι ετησίως μισό εκατομμύριο γυναίκες διακινούνται παράνομα στην Ευρώπη, ενώ ο τζίρος του παράνομου αυτού εμπορίου υπολογίζεται σε 8 δισεκατομμύρια δολάρια.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.