τι ειναι η οικογενεια | εσω πλαγιος χιαστος | gripi | πρηξιμο στο πτερυγιο του αυτιου

Σύγχρονο ογκολογικό νοσοκομείο στην ΚηφισιάΣε σύγχρονο Γενικό-Ογκολογικό Νοσοκομείο, μετατρέπεται το νοσοκομείο των Αγίων Αναργύρων της Κηφισιάς, το οποίο, μετά τις σοβαρές ζημιές που υπέστη από το σεισμό της 7ης Σεπτεμβρίου 1999 που το έθεσε εκτός λειτουργίας, με απόφαση του Υπουργού Υγείας και Πρόνοιας θα κατασκευασθεί εκ νέου, με βάση τις πλέον σύγχρονες προδιαγραφές.

Το νέο νοσοκομείο θα κατασκευαστεί σε οικόπεδο 110 στρεμμάτων του παλαιού νοσοκομείου "Αγιοι Ανάργυροι" στη θέση Καλυφτάκι στο Δήμο Κηφισιάς, μετά την κατεδάφιση των υπαρχόντων κτισμάτων και θα περιλαμβάνει ανεξάρτητη Ογκολογική Μονάδα δυναμικότητας 120 κλινών που θα συνδέεται με το κτιριακό συγκρότημα του Γενικού Νοσοκομείου, δυναμικότητας 200 κλινών και θα περιλαμβάνει όλους τους αναγκαίους χώρους και τον απαραίτητο σύγχρονο εξοπλισμό.

Ο συνολικός προϋπολογισμός θα ανέλθει στο ύψος των 18,4 δισ και το έργο προβλέπεται να ολοκληρωθεί σε 3,5 χρόνια.

Στο πλαίσιο αυτό, η ΔΕΠΑΝΟΜ ΑΕ, θα προχωρήσει τις επόμενες ημέρες στη δημοπράτηση του έργου. Σύμφωνα με την προκήρυξη, ο διαγωνισμός θα γίνει με την κλειστή διαδικασία (δημοπρασία με προεπιλογή), λόγω του εξειδικευμένου αντικειμένου και της σπουδαιότητας του έργου. Καταληκτική ημερομηνία της προθεσμίας παραλαβής των αιτήσεων συμμετοχής στον διαγωνισμό για το α' στάδιο είναι η 19η Δεκεμβρίου 2001.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.