Σύγχρονο ογκολογικό νοσοκομείο στην Κηφισιά

Σε σύγχρονο Γενικό-Ογκολογικό Νοσοκομείο, μετατρέπεται το νοσοκομείο των Αγίων Αναργύρων της Κηφισιάς, το οποίο, μετά τις σοβαρές ζημιές που υπέστη από το σεισμό της 7ης Σεπτεμβρίου 1999 που το έθεσε εκτός λειτουργίας, με απόφαση του Υπουργού Υγείας και Πρόνοιας θα κατασκευασθεί εκ νέου, με βάση τις πλέον σύγχρονες προδιαγραφές.

Το νέο νοσοκομείο θα κατασκευαστεί σε οικόπεδο 110 στρεμμάτων του παλαιού νοσοκομείου “Αγιοι Ανάργυροι” στη θέση Καλυφτάκι στο Δήμο Κηφισιάς, μετά την κατεδάφιση των υπαρχόντων κτισμάτων και θα περιλαμβάνει ανεξάρτητη Ογκολογική Μονάδα δυναμικότητας 120 κλινών που θα συνδέεται με το κτιριακό συγκρότημα του Γενικού Νοσοκομείου, δυναμικότητας 200 κλινών και θα περιλαμβάνει όλους τους αναγκαίους χώρους και τον απαραίτητο σύγχρονο εξοπλισμό.

Ο συνολικός προϋπολογισμός θα ανέλθει στο ύψος των 18,4 δισ και το έργο προβλέπεται να ολοκληρωθεί σε 3,5 χρόνια.

Στο πλαίσιο αυτό, η ΔΕΠΑΝΟΜ ΑΕ, θα προχωρήσει τις επόμενες ημέρες στη δημοπράτηση του έργου. Σύμφωνα με την προκήρυξη, ο διαγωνισμός θα γίνει με την κλειστή διαδικασία (δημοπρασία με προεπιλογή), λόγω του εξειδικευμένου αντικειμένου και της σπουδαιότητας του έργου. Καταληκτική ημερομηνία της προθεσμίας παραλαβής των αιτήσεων συμμετοχής στον διαγωνισμό για το α’ στάδιο είναι η 19η Δεκεμβρίου 2001.

Διαβάστε επίσης

MediSign - Πρόγραμμα Ιατρείου - myDATA ready!

Πρόγραμμα Ιατρείου, ραντεβού, ηλεκτρονική τιμολόγηση, αποστολή στο myDATA με ένα click!

Αφήστε μια απάντηση