ανατομια σωματος | φλεγμονή στο παχύ έντερο | κοπρανα με βλεννα | γαστροοισοφαγική παλινδρόμηση δυσπνοια

Η ανεργία βλάπτει σοβαρά την υγείαΗ ανεργία αυξάνει την νοσηρότητα αλλά και τη θνησιμότητα, σύμφωνα με έρευνα του Ινστιτούτου Τεχνολογίας του Βερολίνου που παρουσιάστηκε σε ευρωβουλευτές και σε στελέχη της Ευρωπαϊκής Ενωσης σε ειδική σύνοδο στις Βρυξέλες.

Οι επιστήμονες συσχέτισαν το δείκτη ανεργίας 16 χωρών της Δυτικής Ευρώπης με τα ποσοστά θνησιμότητας και κατέληξαν στο συμπέρασμα πως όσο πιο έντονο είναι το φαινόμενο της ανεργίας σε κάποιο κράτος, τόσα περισσότερα προβλήματα υγείας απασχολούν τους κατοίκους.

Οι ειδικοί επιπλέον επισήμαναν πως η αποτυχημένη αναζήτηση εργασίας, το άγχος της οικονομικής αποκατάστασης και η χαμηλή αυτοεκτίμηση που βιώνουν οι άνεργοι έχει αρνητικές επιπτώσεις στην υγεία τους, αφού συχνά τους προκαλεί κατάθλιψη, καρδιαγγειακές παθήσεις και συναισθήματα ηττοπάθειας.

Τα αποτελέσματα αυτής της έρευνας και η δημοσιοποίηση τους στοχεύει στην δραστηριοποίηση των κυβερνητικών αρχών των Ευρωπαϊκών χωρών για την λήψη κατάλληλων μέτρων, προκειμένου να μειωθούν τα ποσοστά της ανεργίας.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.