οζωδες ερυθημα αιτια | σκωληκοειδίτιδα | επιταση πνευμονα | πέτρα στα δόντια | οργανα ανθρωπινου σωματος

Πολυνομία και έλλειψη προσωπικού στον έλεγχο τροφίμωνΣτασιμότητα διέκριναν οι κοινοτικοί ελεγκτές σε ό,τι αφορά στην αποτελεσματικότητα του ελεγκτικού μηχανισμού για την ασφάλεια και υγιεινή στα τρόφιμα. Οι ελεγκτές που ήταν στη χώρα μας την προηγούμενη εβδομάδα επισκέφθηκαν χώρους μαζικής εστίασης και καταστήματα πώλησης τροφίμων και έκριναν ότι εξακολουθούν να υφίστανται τα προβλήματα στη νομοθεσία που εμποδίζουν την πλήρη λειτουργία του ΕΦΕΤ.

Επίσης επεσήμαναν ότι επικρατεί στη νομοθεσία πολυνομία, υπάρχει έλλειψη εξειδικευμένου προσωπικού, ενώ τα περισσότερα βιοχημικά και βιοτεχνολογικά εργαστήρια δεν έχουν ακόμα τις απαραίτητες εγκρίσεις της Ευρωπαϊκής Ενωσης και όσον αφορά στα τυποποιητήρια ελαιολάδου αν και καθυστέρησαν να εναρμονιστούν με τις κοινοτικές επιταγές, ωστόσο τώρα είναι νομότυπα.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.