ποια οργανα ειναι κατω απο τη καρδια | Cares Υγειας | τενοντας ποδιου | αθυρωματικος δεικτης υπολογισμος

Πανελλήνιο Σοσιαλιστικό Οδοντιατρικό ΚίνημαΜετά από έρευνα που διεξήγαγε το Care ανευρέθη το βαθύτερο μήνυμα καθώς και η βασική παράμετρος που επηρέασε τόσο τον ανασχηματισμό της κυβέρνησης όσο και την δομή και μετεξέλιξη του ΠΑΣΟΚ. Κατά την διάρκεια που ο κ. Σημίτης ολοκλήρωνε τις διαδικασίες δημιουργίας του νέου κυβερνητικού σχήματος, στη Θεσσαλονίκη λάμβανε χώρα το 21o Πανελλήνιο Οδοντιατρικό Συνέδριο με κύριο άξονα την αισθητική αποκαταστατική οδοντιατρική.

Το αποτέλεσμα ήταν ο Πρωθυπουργός να σκεφτεί: αν η πρόοδος της αισθητικής οδοντιατρικής έχει τόσο μεγάλα επιτεύγματα στα χαμόγελα των ψηφοφόρων γιατί να μην έχει τόσο στην Κυβέρνηση όσο και στο ΠΑΣΟΚ. Ετσι η πρώτη μεγάλη απόφαση ήταν η τοποθέτηση ενός οδοντιάτρου στην κορυφαία θέση του Γραμματέα του κινήματος, όσο και αν ο κ. Λαλιώτης δηλώνει δημοσιογράφος σαν μέλος της Κεντρικής Επιτροπής στο επίσημο site του ΠΑΣΟΚ
( http://www.pasok.gr/gr/menu/organosi/central.asp. )

Η οδοντιατρική παρέμβαση στο κόμμα ολοκληρώθηκε με την εισαγωγή στο εκτελεστικό γραφείο ενός ακόμη οδοντιάτρου του κ. Νεονάκη και την εκλογή έξι μελών στην Κεντρική Επιτροπή με την ίδια ιδιότητα (Θάνος Δημήτρης, Λούσκος Παναγιώτης, Μανίκας Στέφανος, Νεονάκης Μιχάλης, Ρέππας Δημήτρης, Σμυρλής Χρήστος).

Το έργο της αισθητικής αποκατάστασης της κυβέρνησης το ανέλαβαν με εντολή του κ. Σημίτη δύο σημαντικοί οδοντίατροι - υπουργοί: ο κ. Δημήτρης Ρέππας ως υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων και ο κ. Στέφανος Μανίκας ως υπουργός Επικρατείας.

Δεν γνωρίζουμε αν η παρουσία τόσων οδοντιάτρων θα φέρει και τα προσδοκώμενα χαμόγελα στους πολίτες αλλά απλά θα θέλαμε να υπενθυμίσουμε ότι καλύτερα γελάει όποιος γελάει τελευταίος.

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.