Πανελλήνιο Σοσιαλιστικό Οδοντιατρικό Κίνημα

Μετά από έρευνα που διεξήγαγε το Care ανευρέθη το βαθύτερο μήνυμα καθώς και η βασική παράμετρος που επηρέασε τόσο τον ανασχηματισμό της κυβέρνησης όσο και την δομή και μετεξέλιξη του ΠΑΣΟΚ. Κατά την διάρκεια που ο κ. Σημίτης ολοκλήρωνε τις διαδικασίες δημιουργίας του νέου κυβερνητικού σχήματος, στη Θεσσαλονίκη λάμβανε χώρα το 21o Πανελλήνιο Οδοντιατρικό Συνέδριο με κύριο άξονα την αισθητική αποκαταστατική οδοντιατρική.

Το αποτέλεσμα ήταν ο Πρωθυπουργός να σκεφτεί: αν η πρόοδος της αισθητικής οδοντιατρικής έχει τόσο μεγάλα επιτεύγματα στα χαμόγελα των ψηφοφόρων γιατί να μην έχει τόσο στην Κυβέρνηση όσο και στο ΠΑΣΟΚ. Ετσι η πρώτη μεγάλη απόφαση ήταν η τοποθέτηση ενός οδοντιάτρου στην κορυφαία θέση του Γραμματέα του κινήματος, όσο και αν ο κ. Λαλιώτης δηλώνει δημοσιογράφος σαν μέλος της Κεντρικής Επιτροπής στο επίσημο site του ΠΑΣΟΚ
( http://www.pasok.gr/gr/menu/organosi/central.asp. )

Η οδοντιατρική παρέμβαση στο κόμμα ολοκληρώθηκε με την εισαγωγή στο εκτελεστικό γραφείο ενός ακόμη οδοντιάτρου του κ. Νεονάκη και την εκλογή έξι μελών στην Κεντρική Επιτροπή με την ίδια ιδιότητα (Θάνος Δημήτρης, Λούσκος Παναγιώτης, Μανίκας Στέφανος, Νεονάκης Μιχάλης, Ρέππας Δημήτρης, Σμυρλής Χρήστος).

Το έργο της αισθητικής αποκατάστασης της κυβέρνησης το ανέλαβαν με εντολή του κ. Σημίτη δύο σημαντικοί οδοντίατροι – υπουργοί: ο κ. Δημήτρης Ρέππας ως υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων και ο κ. Στέφανος Μανίκας ως υπουργός Επικρατείας.

Δεν γνωρίζουμε αν η παρουσία τόσων οδοντιάτρων θα φέρει και τα προσδοκώμενα χαμόγελα στους πολίτες αλλά απλά θα θέλαμε να υπενθυμίσουμε ότι καλύτερα γελάει όποιος γελάει τελευταίος.

Διαβάστε επίσης

MediSign - Πρόγραμμα Ιατρείου - myDATA ready!

Πρόγραμμα Ιατρείου, ραντεβού, ηλεκτρονική τιμολόγηση, αποστολή στο myDATA με ένα click!

Αφήστε μια απάντηση