συστροφή σιγμοειδούς | λοιμωδη περιτονιτιδα σε γατα | λοιμωξη του πνεύμονα | γαστρορραγία οικονες

Επίσκεψη Χριστόδουλου στο Νοσοκομείο ΠαίδωνΟ αρχιεπίσκοπος Αθηνών Χριστόδουλος επισκέφθηκε το νοσοκομείο Παίδων "Αγλαϊα Κυριακού", στο πλαίσιο των επισκέψεων του με την ευκαιρία των εορτών του Πάσχα. Ο προκαθήμενος της Εκκλησίας επισκέφθηκε το Ογκολογικό Τμήμα, την Μονάδα Τεχνητού Νεφρού, την Μονάδα Εντατικής Παρακολούθησης Πρόωρων Νεογνών και πολλούς θαλάμους. Ευχήθηκε στους μικρούς ασθενείς "Καλή Ανάσταση" μαζί με τις οικογένειες τους και μέσα στην πνευματική οικογένεια της Εκκλησίας καθώς και ταχεία ανάρρωση.

Προσέφερε πασχαλινά δώρα που ετοίμασε το Ενοριακό Φιλόπτωχο Ταμείο του ναού της Αγίας Αικατερίνης Πετραλώνων, ενω συνεχάρη το διοικητή του νοσοκομείου κ. Δ.Πεπελάση, τη διευθύντρια κ.Ι.Δεσποινιώτη και το επιστημονικό, νοσηλευτικό και βοηθητικό προσωπικό για την μεγάλη αφοσίωση που επιδεικνύουν στα δύσκολα καθήκοντά τους.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.