πνευμονια και βρογχοσκοπηση | ακροαστικα | θυμωμα | gastroragia στο στομαχι | ακτινογραφια θωρακος

Στο ΕΣΥ το νοσοκομείο ΧαϊδαρίουΜετά από εισήγηση του υπουργού Υγείας - Πρόνοιας κ. Αλέκου Παπαδόπουλου, το υπουργικό συμβούλιο αποφάσισε να λειτουργήσει το νέο νοσοκομείο Χαϊδαρίου αποκλειστικά ως νοσοκομείο του ΕΣΥ. Οπως δήλωσε ο κ. Υπουργός, μετά από δύο χρόνια συνεχών διαβουλεύσεων τα μέλη του συλλόγου ΔΕΠ της Ιατρικής Σχολής της Αθήνας δεν αποδέχθηκαν την πρόταση της κυβέρνησης να μεταφερθούν οι πανεπιστημιακές κλινικές σε ένα υπερσύγχρονο νοσοκομείο για να λειτουργήσει όπως τα νοσοκομεία της Πάτρας και των Ιωαννίνων.

Ο κ. Παπαδόπουλος τόνισε ότι το νοσοκομείο Χαϊδαρίου δεν είναι ιδιοκτησία κανενός. Θα λειτουργήσει ως πρότυπο νοσοκομείο του ΕΣΥ. Το καλοκαίρι θα παραδοθεί από τη ΔΕΠΑΝΟΜ.

Αρχικά θα λειτουργεί ως διαγνωστικό κέντρο, δηλαδή θα γίνονται εργαστηριακές εξετάσεις, αλλά δεν θα νοσηλεύονται ασθενείς και από τον επόμενο Σεπτέμβριο θα αρχίσει η λειτουργία ορισμένων κλινικών. Το καλοκαίρι του 2004 θα λειτουργούν κανονικά όλες οι υπηρεσίες του νοσοκομείου.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.