πνευμονια ατυπη νοσηλεια | οιδημα παχεως εντερου | καρκινος παγκρεατος χρονος ζωης

Χανιά: βαριές "καμπάνες" από το ΣΔΟΕ σε τρεις γιατρούς

Ο έλεγχος του ΣΔΟΕ κατέδειξε την απόκρυψη φορολογικών στοιχείων για την περίοδο 2006-2011.


Πηγή: Cretalive.gr

"Βαριές" καμπάνες έριξε το ΣΔΟΕ σε τρεις γιατρούς που επιδίδονταν σε φορολογικές απάτες, προχωρώντας σε ιατρικές εξετάσεις και πράξεις κυρίως σε τουρίστες, για τους οποίους όμως δήλωναν στην εφορία μόνο το μικρό ποσοστό που αναλογούσε στην δική τους συμμετοχή, ενώ τα υπόλοιπα, που εισέπρατταν από τις ασφαλιστικές τους εταιρείες στο εξωτερικό δεν εμφανίζονταν πουθενά στα βιβλία (δείτε εδώ).

Αυτά αναφέρει το Cretalive.gr και συνεχίζει:

Ο έλεγχος του ΣΔΟΕ, που ήταν σε εξέλιξη, για τους τρεις γιατρούς και διαγνωστικά κέντρα των Χανίων, ολοκληρώθηκε, με τον 1ο γιατρό να εντοπίζεται με 14.007 παραβάσεις, το 2ο με 2.769 παραβάσεις και τον 3ο με 983 παραβάσεις. Σε βάρος τους επιβλήθηκαν πρόστιμα ύψους 1.798.492 ευρώ, 184.612 και 101.354 ευρώ, αντίστοιχα.

Ωστόσο, το κουβάρι των απίστευτων φορολογικών εξαπατήσεων άρχισε να ξετυλίγεται... λόγω ανταγωνισμού μεταξύ των γιατρών, οι οποίοι "κάρφωσαν" ο ένας τον άλλο, με αποτέλεσμα να πέσουν όλοι... στο λάκκο που έσκαβαν!

Αναλυτικό ρεπορτάζ από το Cretalive.gr, διαβάστε εδώ.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.