φλεβικο δικτυο ανω ακρων | καρκινος μεσα στη μυτη | περιαρθριτιδα | ανευρυσμα καρδιας

Τηλεφωνικά ραντεβού στο ΙΚΑ και στη ΘεσσαλονίκηΜε ένα τηλεφώνημα στο 184, μπορούν να κλείσουν ραντεβού οι ασφαλισμένοι του ΙΚΑ στη Θεσσαλονίκη, με το γιατρό της επιλογής τους, για την ημέρα και την ώρα που τους εξυπηρετεί. Το νέο σύστημα των τηλεφωνικών ραντεβού για τις μονάδες υγείας του ΙΚΑ στη Θεσσαλονίκη παρουσίασε ο διοικητής του ΙΚΑ κ. Μιλτιάδης Νεκτάριος.

Στην παρουσίαση που πραγματοποιήθηκε στον Ιατρικό Σύλλογο Θεσσαλονίκης, παρουσία του υφυπουργού Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων κ. Νίκου Φαρμάκη. Το νέο σύστημα έχει ήδη εγκατασταθεί και λειτουργεί στις μονάδες υγείας: Αμπελοκήπων, Πύλης Αξιού, Τούμπας, Αγίου Δημητρίου, Αγγελάκη, Ανάληψης και μέχρι σήμερα έχουν κλειστεί περίπου 80.000 τηλεφωνικά ραντεβού.

Με την εγκατάσταση του νέου συστήματος στον Εύοσμο μέσα στο Σεπτέμβρη και στη Νεάπολη, μόλις ολοκληρωθεί η εγκατάσταση σε νέο κτίριο, θα καλυφθεί το σύνολο των 850.000 ασφαλισμένων του ΙΚΑ στην ευρύτερη περιοχής της Θεσσαλονίκης.

Ο υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων ανοίγοντας την εκδήλωση τόνισε ότι η νέα αυτή δράση του ΙΚΑ στοχεύει στην καλύτερη εξυπηρέτηση των ασφαλισμένων του Ιδρύματος το οποίο καλύπτει συνολικά 5,5 χιλιάδες ασφαλισμένους σε όλη τη χώρα.

Την ευθύνη της λειτουργίας της Κεντρικής Τηλεφωνικής Μονάδας έχει η εταιρία "Teleperformance" που επιλέχτηκε μετά από διαγωνισμό. Το σύστημα των τηλεφωνικών ραντεβού έχει ήδη εγκατασταθεί και λειτουργεί σε 6 μονάδες υγείας στην Αθήνα όπου έχουν πραγματοποιηθεί 1.600.000 ραντεβού.

Μέχρι τα μέσα του 2002 θα έχει καλυφθεί όλο το λεκανοπέδιο της Αθήνας. Στις υπόλοιπες μονάδες υγείας στις μεγάλες πόλεις της χώρας θα εγκατασταθεί το σύστημα των τηλεφωνικών ραντεβού παράλληλα με την εγκατάσταση του νέου τηλεπικοινωνιακού συστήματος του ΙΚΑ (ΙΚΑ-ΝΕΤ) που θα ολοκληρωθεί πριν το τέλος του 2002.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.