χοληστερινη | εκολποματα | γιογκα και αναπνοες | κακοήθη πολυποδας στο εντερο | ατυπη πνευμονία

Ανέλαβε καθήκοντα ο νέος πρόεδρος του ΕΟΦΑνέλαβε καθήκοντα προέδρου του Εθνικού Οργανισμού Φαρμάκων ο ομότιμος καθηγητής της Φαρμακολογίας Μιχαήλ Μαραγκουδάκης. Η εγκατάσταση του νέου προέδρου του ΕΟΦ πραγματοποιήθηκε παρουσία του υφυπουργού Υγείας Εκτορα Νασιώκα, της αντιπροέδρου κ. Ολγας Οικονόμου, του αποχωρήσαντος προέδρου καθηγητή Μάριου Μαρσέλου, υπηρεσιακών παραγόντων του υπουργείου και των υπαλλήλων του ΕΟΦ.

Ο υφυπουργός ευχαρίστησε τον κ. Μαρσέλο για τις υπηρεσίες που προσέφερε, ευχήθηκε καλή επιτυχία στο νέο πρόεδρο και υποσχέθηκε στήριξη στον Οργανισμό προκειμένου να ανταποκριθεί στον ιδιαίτερα ευαίσθητο ρόλο του, όπως απαιτούν οι προκλήσεις της εποχής στον ελληνικό και ευρωπαϊκό χώρο.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.