τι ειναι ο υλεος | θέρμίδόμέτρήτής | mcburney τι ειναι | αρρυθμιες στην καρδια | πονος βουβωνικη χωρα γυναικα

Βιάγκρα για να ανταποκριθεί στα ...ψυχαναλυτικά του καθήκονταΕνοχος ανάρμοστης επαγγελματικής συμπεριφοράς γιατί τρις εβδομαδιαίως είχε σεξουαλικές επαφές με μια ασθενή του την οποία παρακολουθούσε γιατί έπασχε από κατάθλιψη, κρίθηκε ο ψυχίατρος Αντόνιο Αγκουάντο, ο οποίος επιπλέον έγραφε στον …εαυτό του ιατρικές συνταγές για τη χορήγηση Βιάγκρα, γιατί είχε προβλήματα στύσης. Στη συνέχεια δε, υπέβαλε τις συνταγές μαζί με τη φορολογική του δήλωση για να αποδείξει ιατρικά έξοδα.

Η ασθενής δήλωσε στο δικαστήριο ότι αναγκάσθηκε να παραιτηθεί από τη δουλειά της γιατί ο γιατρός της έλεγε ότι δεν την βλέπει αρκετά κατά τη διάρκεια της 7μηνης σχέσης του.

Ο δόκτωρ Αγκουάντο παραδέχθηκε ότι η συμπεριφορά του ήταν ανήθικη πρόσθεσε όμως ότι οι ερωτικές συνευρέσεις βοηθούν στην επίλυση προβλημάτων των ασθενών του.

Ως βασική μου αρχή έχω να μην κάνω τον άλλο να αισθάνεται ότι δεν είναι σημαντικός και να μην αισθάνεται απορριπτέος έτσι ώστε να αντέχει τις αρνητικές επιρροές και να μπορεί να φέρεται και να σκέπτεται θετικά. Εκτιμώ ότι η σχέση που αναπτύσσεται ανάμεσα σε δύο ανθρώπους λειτουργεί θεραπευτικά από μόνη της", δήλωσε ο ψυχίατρος.

Το δικαστήριο είχε τελείως διαφορετική άποψη από τον ψυχίατρο και του απαγόρευσε την άσκηση του επαγγέλματός του για τα επόμενα τρία χρόνια.

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.