σκωληκοειδίτιδα συμπτωματα | πλευριτιδα ορισμος | παρωνυχίδα μολυνση θεραπεια | συσπασεις στο γονατο

Κλινική 100 κλινών στο Βουκουρέστι από την InteramericanΓενική κλινική, δυναμικότητας 100 κλινών, δημιουργεί στο Βουκουρέστι ο όμιλος Interamerican. Οπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της εταιρίας, η κλινική θα ανεγερθεί σε οικόπεδο που παραχώρησε η Ρουμανική κυβέρνηση σε χώρο δίπλα στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο ''Urgenta'', δυναμικότητας 750 κλινών.

Αμέσως μετά την ανέγερσή της, τα δύο νοσηλευτήρια θα λειτουργήσουν σε συνεργασία. Μέσα στους επόμενους μήνες θα ολοκληρωθούν οι μελέτες ενώ η λειτουργία της κλινικής προσδιορίζεται χρονικά μέσα στο έτος 2003.

Η τελική συμφωνία με τη ρουμανική κυβέρνηση υπογράφηκε τέλος Μαρτίου και προβλέπει δικαίωμα χρήσης της κλινικής από την Interamerican τουλάχιστον για 50 χρόνια.

Η Interamerican δραστηριοποιείται στη Ρουμανία τα τελευταία επτά χρόνια, παρέχοντας υπηρεσίες ασφάλισης.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.