σκωληκοειδίτιδα | πνευμοθωρακας αιτια | παιδοορθοδοντικος χιος

Υπό τον έλεγχο του υπουργείου Υγείας η ψυχιατρική κλινική ΚασταλίαΥπό την συνεχή εποπτεία και τον έλεγχό του υπουργείου Υγείας τίθεται η κλινική "Κασταλία", του ψυχιάτρου κ. Κ. Λυμπέρη, καθώς σύμφωνα με το πόρισμα του υπουργείου, στην κλινική διενεργείτο αποτοξίνωση (σωματική απεξάρτηση) από ηρωίνη και μη σύννομη διακίνηση του φαρμάκου Romidon με συνεργαζόμενο φαρμακείο.

Αν και κάποια στατιστικά στοιχεία για τον αριθμό των χρηστών εδίδοντο στο Εθνικό Παρατηρητήριο για τα Ναρκωτικά, διαπιστώθηκε χορήγηση μεγάλων δόσεων του φαρμάκου Romidon, τις οποίες προμήθευε το συνεργαζόμενο φαρμακείο χωρίς την συνταγή γιατρού, ως και όφειλε.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.