ογκος στο λεπτο εντερο | ειδη οστιτη ιστου | ηπατικη εγκεφαλοπαθεια | autoanoso | βελονισμός διακοπή καπνίσματος

Τελεσίγραφο Παπαδόπουλου για το νοσοκομείο ΧαϊδαρίουΤελεσίγραφο προς την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών να στελεχώσει έως τις 14 Απριλίου το νοσοκομείο Χαϊδαρίου απηύθυνε ο υπουργός Υγείας & Πρόνοιας κ. Αλέκος Παπαδόπουλος κατά τη διάρκεια συνέντευξής του στη ΝΕΤ και στην εκπομπή "Έβδομη Μέρα".

Σε αντίθετη περίπτωση, είπε ο κ. Παπαδόπουλος, η Κυβερνητική Επιτροπή θα προχωρήσει στη στελέχωση με κλινικές του ΕΣΥ ώστε το νοσοκομείο να λειτουργήσει αμέσως.

Ο κ. Υπουργός επεσήμανε ότι εν ονόματι προσωπικών συμφερόντων δεν πρέπει να στερηθεί η Ιατρική Σχολή Αθηνών από ένα νοσοκομείο και κατέληξε ότι τα νοσοκομεία δεν είναι για τους γιατρούς, αλλά για το λαό.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2019 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.