δεκατα πυρετος θερμοκρασια | τρανβεστιτισμος | ογκος με τριχες και δοντια | rizonero

Εκστρατεία αγνότητας την ημέρα των ερωτευμένων στην ΤαϊλάνδηΕνώ σε όλο τον κόσμο γιόρταζαν την ημέρα των ερωτευμένων, στην Ταϊλάνδη η αστυνομία έθεσε υπό στενή παρακολούθηση τα νεανικά στέκια και τα ξενοδοχεία για ζευγαράκια, για να εμποδίσει την απώλεια της αγνότητας ανήλικων κοριτσιών.

Στην εκστρατεία των ταϊλανδικών αρχών για τη διατήρηση της αγνότητας οργανώθηκε και μια συγκέντρωση μπροστά από το κτίριο του κοινοβουλίου 700 μαθητών, με τις επίσημες στολές τους, οι οποίοι υπέγραψαν υπόσχεση-δέσμευση να απόσχουν από το προγαμιαίο σεξ.

Οι μαθητές κρατούσαν πανό στα οποία μετονόμασαν τη συγκεκριμένη ημέρα από ημέρα των ερωτευμένων σε "Εθνική Ημέρα Αγνότητος".

Ο διευθυντής του τμήματος Φυσικής Αγωγής του υπουργείου παιδείας κ. Νίχομ Τζαμουράνι δήλωσε στην εφημερίδα Μπανκόνγκ Ποστ ότι στόχος της προσπάθειας ήταν να βοηθηθούν ή να διατηρήσουν την αγνότητα τους λίγο περισσότερο.

Οι νέοι κάτω των 18 ετών εκτίθενται σε σεξουαλικούς πειρασμούς και για το λόγο αυτό όσοι παραβίαζαν την απαγόρευση κυκλοφορίας που ίσχυε από τις 10 το βράδυ θα συλλαμβάνονταν από την αστυνομία και θα κρατούνταν στο τμήμα μέχρι να έλθουν να τους παραλάβουν οι γονείς τους, επισήμανε ο κ. Τζαμουράνι.

Τέλος ο ίδιος αξιωματούχος δήλωσε ότι τα νεαρά κορίτσια προσπαθούν να γιορτάσουν με έναν πολύ ιδιαίτερο τρόπο την ημέρα των Ερωτευμένων, όπως για παράδειγμα με "διαγωνισμούς" για το ποιά θα έχει σεξουαλικές επαφές με περισσότερους άνδρες, η οποία και ανακηρύσσεται "βασίλισσα της γοητείας".

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.