Εκστρατεία αγνότητας την ημέρα των ερωτευμένων στην Ταϊλάνδη

Ενώ σε όλο τον κόσμο γιόρταζαν την ημέρα των ερωτευμένων, στην Ταϊλάνδη η αστυνομία έθεσε υπό στενή παρακολούθηση τα νεανικά στέκια και τα ξενοδοχεία για ζευγαράκια, για να εμποδίσει την απώλεια της αγνότητας ανήλικων κοριτσιών.

Στην εκστρατεία των ταϊλανδικών αρχών για τη διατήρηση της αγνότητας οργανώθηκε και μια συγκέντρωση μπροστά από το κτίριο του κοινοβουλίου 700 μαθητών, με τις επίσημες στολές τους, οι οποίοι υπέγραψαν υπόσχεση-δέσμευση να απόσχουν από το προγαμιαίο σεξ.

Οι μαθητές κρατούσαν πανό στα οποία μετονόμασαν τη συγκεκριμένη ημέρα από ημέρα των ερωτευμένων σε “Εθνική Ημέρα Αγνότητος”.

Ο διευθυντής του τμήματος Φυσικής Αγωγής του υπουργείου παιδείας κ. Νίχομ Τζαμουράνι δήλωσε στην εφημερίδα Μπανκόνγκ Ποστ ότι στόχος της προσπάθειας ήταν να βοηθηθούν ή να διατηρήσουν την αγνότητα τους λίγο περισσότερο.

Οι νέοι κάτω των 18 ετών εκτίθενται σε σεξουαλικούς πειρασμούς και για το λόγο αυτό όσοι παραβίαζαν την απαγόρευση κυκλοφορίας που ίσχυε από τις 10 το βράδυ θα συλλαμβάνονταν από την αστυνομία και θα κρατούνταν στο τμήμα μέχρι να έλθουν να τους παραλάβουν οι γονείς τους, επισήμανε ο κ. Τζαμουράνι.

Τέλος ο ίδιος αξιωματούχος δήλωσε ότι τα νεαρά κορίτσια προσπαθούν να γιορτάσουν με έναν πολύ ιδιαίτερο τρόπο την ημέρα των Ερωτευμένων, όπως για παράδειγμα με “διαγωνισμούς” για το ποιά θα έχει σεξουαλικές επαφές με περισσότερους άνδρες, η οποία και ανακηρύσσεται “βασίλισσα της γοητείας”.

Διαβάστε επίσης

MediSign - Πρόγραμμα Ιατρείου - myDATA ready!

Πρόγραμμα Ιατρείου, ραντεβού, ηλεκτρονική τιμολόγηση, αποστολή στο myDATA με ένα click!

Αφήστε μια απάντηση