ελαστινη | κρυοθεραπεια | τεινεσμός | ασθενής ταξιδεύει για νοτιο Αφρική | χουρμας | μπλοκ δεξιου κολπου

Πρώτη συνεδρίαση της επιτροπής για την υγεία των στρατευμένωνΤην πρώτη της συνεδρίαση πραγματοποίησε η Ειδική Συμβουλευτική Επιτροπή για θέματα υγειονομικής φροντίδας και περίθαλψης των στρατευμένων, υπό την Προεδρία του Υπουργού Εθνικής ’μυνας, κ. Γιάννου Παπαντωνίου.

Ο κ. Παπαντωνίου απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων, μετά το πέρας της συνεδρίασης δήλωσε ότι σκοπός της επιτροπής είναι η αναβάθμιση των υπηρεσιών που προσφέρουν τα Στρατιωτικά Νοσοκομεία στις Ένοπλες Δυνάμεις της χώρας, καθώς επίσης και η ενίσχυση της κοινωνικής λειτουργίας της στρατιωτικής υγείας, ιδίως στις ακριτικές περιοχές και τα νησιά του Αιγαίου, στο πλαίσιο της γενικότερης προοπτικής μας να ενώσουμε τις Ένοπλες Δυνάμεις με τον Ελληνικό λαό, με την κοινωνία μας.

Επιπλέον, πρόσθεσε ο Υπουργός η επιτροπή θα εξετάσει θέματα όπως τα ναρκωτικά στο στρατό, το aids, το θέμα της πρόληψης, και της αγωγής υγείας των στρατευμένων . Η θητεία επεσήμανε ο κ. Παπαντωνίου είναι μια πολύ καλή ευκαιρία επιμόρφωσης για τέτοια σημαντικά θέματα, τομέας στον οποίο οι στρατιωτικοί γιατροί μπορούν να προσφέρουν πολλά για να γίνουν οι νέοι της Ελλάδας ακόμη καλύτεροι.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.