νόσοι των δοντιών και των ουλων | οροαρνητική αρθρίτιδα τι ειναι; | ουρολοιμωξη απο δοντι | μικροβιο και ιος

Οι χειμερινοί Ολυμπιακοί δεν επιβαρύνουν τα νοσοκομεία στη ΓιούταΚανονικά θα λειτουργούν τα νοσοκομεία και οι κλινικές στη Γιούτα κατά τη διάρκεια των χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων που διεξάγονται στην πόλη Salt Lake City των ΗΠΑ. Η υπηρεσία που έχει επιφορτιστεί με την παροχή υγειονομικών υπηρεσιών (Intermountain Health Care - IHC) κατά τη διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων, ανακοίνωσε ότι οι κάτοικοι θα έχουν κανονική πρόσβαση στα νοσοκομεία, η λειτουργία των οποίων δε θα επηρεαστεί από τους 100.000 επισκέπτες που αναμένεται ότι θα φτάσουν στη Γιούτα, προκειμένου να παρακολουθήσουν τους αγώνες.

Η IHC, μία κοινοτική μη κερδοσκοπική οργάνωση, έχει φροντίσει να επανδρώσει με εθελοντές 35 προσωρινές κλινικές στις τοποθεσίες που διεξάγονται οι αγώνες, από δύο σε κάθε περιοχή, στην μία εκ των οποίων θα εξυπηρετούνται οι αθλητές και στην άλλη οι θεατές. Υπολογίζεται ότι στις κλινικές θα αντιμετωπιστούν περί τα 10.000 περιστατικά.

Σύμφωνα με έρευνες που έχουν γίνει, μικρός αριθμός θεατών και αθλητών εισάγεται στα τοπικά νοσοκομεία, εξ’ αιτίας κάποιου σοβαρού προβλήματος υγείας.

Επιπλέον, κατά την διάρκεια των αγώνων, μειώνεται και ο αριθμός των κατοίκων που επισκέπτονται τα νοσοκομεία, σε αντίθεση με το διάστημα πριν και μετά τους αγώνες, οπότε παρατηρείται αύξηση του αριθμού αυτού.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.