φυσιολογικες τιμες διοξειδιου στον ανθρωπο | νιασινη ορια | ενα κειμενο για τα αδεσποτα ζωα

Μόνο τα επείγοντα Πέμπτη και Παρασκευή στα ΝοσοκομείαΜόνο τα επείγοντα περιστατικά θα εξυπηρετούνται στα δημόσια νοσοκομεία όλης της χώρας την την Πέμπτη και την Παρασκευή της τρέχουσας εβδομάδας, μετά την 48ωρη απεργία που έχουν εξαγγείλει οι νοσοκομειακοί γιατροί για την επίλυση τόσο οικονομικών όσο καιι θεσμικών αιτημάτων τους.

Στην καθημερινή εκπομπή "Υγεία για όλους" του Flash 9,61 στις 3.45 μ.μ. θα μιλήσει ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδος (ΟΕΝΓΕ) κ. Βασίλειος Λαοπόδης για τους στόχους της συγκεκριμένης κινητοποίησης, αλλά και για την σημερινή κατάσταση της δημόσιας υγείας.

Η Ομοσπονδία Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδος (ΟΕΝΓΕ) ζητά αύξηση αποδοχών, περισσότερα κονδύλια για τις εφημερίες αλλά και γενικότερη αναβάθμιση της δημόσιας Υγείας.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.