στομαχι χτυποι | organa anthropinou somatos | ταχυτητα καθιζησης ερυθρων τιμες | καμπύλη σακχάρου | αιμαγγειωμα

Αυξήθηκαν τα θύματα του ecstasy στην Μ. ΒρετανίαΕικοσιεπτά θάνατοι σημειώθηκαν στην Βρετανία και στην Ουαλία εξ΄αιτίας της χρήσης του χαπιού ecstasy, το 2000, ενώ την προηγούμενη χρονιά είχαν αναφερθεί μόνο 17, σύμφωνα με τα στοιχεία που συγκέντρωσαν ερευνητές του Πανεπιστημίου St George's Medical School, στο Λονδίνο.

Τα περισσότερα θύματα ήταν άνδρες, καθώς μόνο επτά από αυτά ήταν γυναίκες. Οι θάνατοι που οφείλονταν στη λήψη κοκαΐνης, σημείωσαν αύξηση 16%, ενώ στην ηρωΐνη 32%.

Ο συνολικός αριθμός των θανάτων που οφείλονταν στη λήψη ναρκωτικών όμως μειώθηκε κατά 8%, λόγω της μείωσης των θανάτων από λήψη αντικαταθλιπτικών και μεθαδόνης.

Η μεγαλύτερη αύξηση θανάτων παρατηρήθηκε σε αυτούς που οφείλονταν στη λήψη κοπροξαμόλης και κωδεΐνης, δύο ισχυρών φαρμάκων κατά του πόνου.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.