βηματοδοτης | φλεβιτιδα | ελκη στο σωμα | επικονδυλιτιδα ασκησεις

Συνεργασία Ελλάδας με Σκόπια στον τομέα της ΥγείαςΣυνάντηση εργασίας διάρκειας δύο και πλέον ωρών είχαν οι Υπουργοί Υγείας και Πρόνοιας της Ελλάδας κ. Αλέκος Παπαδόπουλος και της πΓΔΜ κ. Dragan Danilovski, ο οποίος πραγματοποιεί επίσημη επίσκεψη στην Ελλάδα. Στη συνάντηση των δύο υπουργών συζητήθηκαν θέματα αμοιβαίου ενδιαφέροντος και αποφασίστηκε η συνεργασία των δύο χωρών στον τομέα της υγείας και ειδικότερα στην επιδημιολογική επιτήρηση, την αντιμετώπιση των λοιμώξεων, την εκπαίδευση και τη μετεκπαίδευση προσωπικού, την προστασία της Δημόσιας Υγείας.

Η εξειδίκευση του τρόπου συνεργασίας θα γίνει σε νέα συνάντηση αντιπροσωπειών των δύο χωρών στα Σκόπια, τα οποία θα επισκεφθεί, μετά από επίσημη πρόσκληση του κ. Danilovski, ομάδα επιστημόνων του Υπουργείου Υγείας και Πρόνοιας με επικεφαλής τον υφυπουργό κ. Έκτορα Νασιώκα.

Σημειώνεται ότι από ελληνικής πλευράς μετείχαν στη συνάντηση ο υφυπουργός Υγείας και Πρόνοιας κ. Έκτορας Νασιώκας, οι πρόεδροι του ΕΟΦ κ. Μ. Μαρσέλος και του ΚΕΕΛ κ. Π. Σαρόγλου καθώς και υπηρεσιακοί παράγοντες.

Μετά τη συνάντηση ο κ. Dragan Danilovski δήλωσε: "Είναι η πρώτη φορά που επισκέπτομαι ως υπουργός την Ελλάδα και έχω συνάντηση με τον κ. Παπαδόπουλο. Είμαι ικανοποιημένος γιατί έχουμε κοινή φιλοσοφία στην αντιμετώπιση των θεμάτων της υγείας και θέλουμε να αναλάβουμε κοινές πρωτοβουλίες" ενώ από την πλευρά του ο κ. Αλέκος Παπαδόπουλος θεώρησε την συζήτηση εξαιρετικά ουσιαστική η οποία προϊωνίζει μία ουσιαστική συνεργασία.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.