σφυγμοί άνα λεπτό | αυστραλιανο αντιγονο | αυξημένες τρανσαμινάσες | συχνο χεσιμο | υπογνάθιοι αδένες πρηξιμο

Τέσσερα κρούσματα καρκίνου σε δημοτικό σχολείο στην ΙσπανίαΔημοτικό σχολείο στην Ισπανία έκλεισε εξαιτίας των φόβων ότι οι κεραίες σταθερής τηλεφωνίας που βρίσκονταν σε οροφή γειτονικού κτιρίου προκάλεσαν τέσσερα κρούσματα καρκίνου μεταξύ των 450 μαθητών του σχολείου, μετέδωσαν τα ισπανικά μέσα ενημέρωσης.

Ειδικοί είχαν αποκλείσει νωρίτερα οποιαδήποτε σχέση ανάμεσα στα κρούσματα καρκίνου που εντοπίστηκαν στο σχολείο και την ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία, από τις 35 κεραίες σταθερής τηλεφωνίας που έχουν στήσει εταιρείες τηλεπικοινωνιών στην οροφή του γειτονικού κτιρίου του σχολείου, στην πόλη Βαλιαδολίδ, στη βόρεια Ισπανία.

Ωστόσο οι αρχές αποφάσισαν να απομακρύνουν τις κεραίες και να κλείσουν το σχολείο έως ότου πραγματοποιηθεί μια δεύτερη έρευνα για τα τρία κρούσματα λευχαιμίας και το ένα κρούσμα λεμφώματος που εντοπίστηκαν στο σχολείο.

Ο εκπρόσωπος της περιφερειακής κυβέρνησης, κ. Χεσούς Γκαρσία Γκαλβάν δήλωσε ότι αυτό που είναι παράξενο και ανησυχητικό είναι ότι όλα τα κρούσματα εντοπίστηκαν στο ίδιο σχολείο και για τον λόγο αυτό αποφασίστηκε για προληπτικούς λόγους να κλείσει το σχολείο.

Οι 450 μαθητές θα συνεχίσουν τα μαθήματά τους σε άλλο σχολείο καθώς ομάδα ειδικών από διάφορους τομείς θα διεξαγάγει τώρα πιο ενδελεχή έρευνα, κατά την οποία θα ληφθούν υπόψη και άλλες πιθανές αιτίες μεταξύ των οποίων και η ακτινοβολία από τις κεραίες.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.