αντιβιωση για πυωδη αμυγδαλιτιδα | καρδιακη αρρυθμια συμπτωματα | κυμβη ωτος | εντερικη αποφραξη

Καλή Χρονιά χωρίς τσιγάροΜία νέα διαφημιστική καμπάνια για τη διακοπή του καπνίσματος πρόκειται να λανσαριστεί, με τη νέα χρονιά, στη Μ. Βρετανία. Η αντίστοιχη περσινή καμπάνια προσέλκυσε έντονο ενδιαφέρον, καθώς η γραμμή βοήθειας για τη διακοπή του καπνίσματος που προσφέρει το Εθνικό Σύστημα Υγείας της χώρας δέχθηκε 10.000 κλήσεις μέσα στην πρώτη εβδομάδα του Ιανουαρίου.

Στο μεταξύ μία έρευνα δείχνει ότι τρία εκατομμύρια Βρετανοί θα καταφέρουν να διακόψουν το κάπνισμα, ενώ άλλα τέσσερα εκατομμύρια σκέφτονται να απαλλαγούν από την κακή αυτή συνήθεια.

Η νέα διαφημιστική καμπάνια βασίζεται στην ιστορία ενός 37χρονου καπνιστή που κατάφερε να κόψει το κάπνισμα με τη βοήθεια της γραμμής υποστήριξης του βρετανικού ΕΣΥ (NHS-National Health System).

Το πρόσωπο της καμπάνιας, το οποίο υπέστη σοβαρό εγκεφαλικό επεισόδιο τον Ιανουάριο του 2000 λόγω του καπνίσματος, αναφέρεται στο πώς το κάπνισμα άλλαξε δραματικά τη ζωή του.

Επιπλέον, η κυβέρνηση ανακοίνωσε ότι για την περίοδο 2002-2003, θα επενδύσει 20 εκατομμύρια λίρες (περίπου 12 δισ. δρχ) στις υπηρεσίες του NHS για τη διακοπή του καπνίσματος.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.