υπερπλασια | εγκεφαλοπαθεια σκυλου | πτυελα | μαυρα κοπρανα τι σημαινει | ποσες θερμιδες ειναι ενα κιλο

Ανακυκλωμένο νερό από υπονόμους θα πίνουν οι ΑυστραλοίΟι κάτοικοι της Μελβούρνης ενδέχεται να καταναλώνουν σε λίγα χρόνια ανακυκλωμένο νερό, ακόμα και για πόση σύμφωνα με τον πρωθυπουργό της πολιτείας της Βικτώριας, Στιβ Μπρακς. Η πολιτειακή κυβέρνηση της Βικτώριας εξετάζει ήδη μια πρόταση που της έκανε αρμόδια συμβουλευτική επιτροπή η οποία συστήνει να ανακυκλώνονται τα νερά που, μέσω των υπονόμων, καταλήγουν στη θάλασσα και αφού θα επεξεργάζονται κατάλληλα και φιλτράρονται να χρησιμοποιούνται για τα πάρκα, τους κήπους, τις καλλιέργειες, για πλύσιμο και, αργότερα και για ...πόση!

Ο καθηγητής Τέρι Λέντλερ, επικεφαλής της αρμόδιας συμβουλευτικής επιτροπής, είπε ότι η έλλειψη νερού θα ταλαιπωρεί στο μέλλον τον πλανήτη και τη Μελβούρνη.

"Νομίζω", είπε, "ότι η λύση δεν είναι στη δημιουργία νέων φραγμάτων αλλά στη μείωση της κατανάλωσης και στην ανακύκλωση του νερού. Ήδη η Μελβούρνη έχει ειδική μονάδα που επεξεργάζεται το νερό των υπονόμων και στη συνέχεια το ρίχνει, κάπου 400 εκατομμύρια λίτρα καθημερινά, στη θάλασσα".

Τόσο ο ίδιος, όσο και ο πολιτειακός πρωθυπουργός, δήλωσαν ότι αν είναι να χρησιμοποιηθεί το ανακυκλωμένο νερό θα παρθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα για να μην κινδυνέψει η υγεία του κοινού.
"Η σημερινή τεχνολογία επιτρέπει κάτι τέτοιο" είπε ο καθηγητής Λέντλερ.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.