τεχνικες διανοιξης αεροφορων οδων | κινησιοθεραπεια ασκησεις | μια πληγη σκληρη μεσα στην μυτη | ηπατίτιδα β

Οι Αυστραλοί δεν εμβολιάζουν τα παιδιά τουςΔύσπιστοι απέναντι στα ωφέλη του εμβολιασμού παρουσιάζονται αρκετοί Αυστραλοί, οι οποίοι πιστεύουν ότι τα εμβόλια μπορεί να προκαλέσουν ωτίτιδα, επιληψία και διαβήτη στα παιδιά τους. Αυτή η δυσάρεστη ανακάλυψη προέκυψε από τα στοιχεία πρόσφατης μελέτης που έγινε σε Αυστραλούς γονείς. Οι γονείς που δεν φροντίζουν να εμβολιασθούν τα παιδιά τους, βάζουν σε κίνδυνο όχι μόνο την υγεία της δικής τους οικογένειας, αλλά και άλλων, καθώς τα παιδιά, που στερούνται του απαιτούμενου εμβολιασμού έχουν αυξημένες πιθανότητες να γίνουν φορείς μολύνσεων και μικροβίων, τα οποία θα μεταδώσουν στα άλλα παιδιά μέσα στα σχολεία και στους παιδικούς σταθμούς.

Ο διευθυντής του Τμήματος Μεταδοτικών Ασθενειών της Βικτώρια, παρακινεί τους γονείς να εμβολιάζουν τα παιδιά τους, τόσο για τη δική τους προφύλαξη, όσο και των παιδιών με τα οποία έρχονται σ επαφή στο σχολείο. Σχετική μελέτη που έγινε στο Κολοράντο των ΗΠΑ έδειξε ότι παιδιά που δεν έχουν κάνει το εμβόλιο κατά της ιλαράς και του κοκκίτη, διατρέχουν πολύ μεγάλο κίνδυνο να νοσήσουν από τις ασθένειες αυτές αλλά και να τις μεταδώσουν και στα άλλα παιδιά.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.