ουρικό οξύ | καρκινος μητρας θνησιμοτητα | θερμοκρασια εμβρυου | λοιμώδης τραχειοβρογχίτιδα

Ο άνθρακας ήταν made in USAΟ εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου κ. Αρι Φλέισερ παραδέχτηκε, για πρώτη φορά μέχρι σήμερα, ότι σύμφωνα με τα μέχρι τώρα υπάρχοντα στοιχεία, ο βάκιλος του άνθρακα που χρησιμοποιήθηκε σε μια σειρά επιθέσεις στις ΗΠΑ, προήλθε από αμερικανικό εργαστήριο.

Πέντε άνθρωποι πέθαναν και 13 μολύνθηκαν από την ασθένεια του άνθρακα στις ΗΠΑ από τον Οκτώβριο οπότε και πρωτοεμφανίστηκαν οι επιθέσεις με άνθρακα, κυρίως μέσω επιστολών.

Ο κ. Φλέισερ πρόσθεσε ότι η άποψη πως ο άνθρακας προήλθε από μια εσωτερική πηγή βασίζεται σε στοιχεία που προέκυψαν από ανακριτικές και επιστημονικές έρευνες, αλλά αρνήθηκε να προβεί σε περαιτέρω δηλώσεις, με το αιτιολογικό ότι δεν υπάρχουν ακόμα τα τελικά επιστημονικά αποτελέσματα.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.