διαφορα λοιμωξεις ιωσεις | ιογενης αμυγδαλιτιδα | ακροαστικα συμπτωματα | ληψη εμβρυικου αιματος

Ανακοινώθηκαν οι διοικητές στα νοσοκομεία του ΠεΣΥ ΠελοποννήσουΤους νέους διοικητές στα νοσοκομεία του Περιφερειακού Συστήματος Υγείας Πελοποννήσου ανακοίνωσε ο υπουργός Υγείας και Πρόνοιας κ. Α. Παπαδόπουλος. Στο ΠεΣΥ Πελοποννήσου δεν ανήκουν τα Νοσοκομεία των Νομών Αχαΐας και Ηλείας.

Η θητεία τους είναι πενταετής και θα κληθούν να υπογράψουν συμβόλαιο αποδοτικότητας, ενώ θα αξιολογούνται κάθε 18 μήνες, με βάση τα κριτήρια και τους στόχους, ποσοτικούς και ποιοτικούς του επιχειρησιακού σχεδίου, το οποίο θα καταρτισθεί για τη λειτουργία κάθε νοσοκομείου.

Οι εννέα μάνατζερ καλούνται να ανταποκριθούν στον νέο τρόπο διοίκησης των νοσοκομείων με στόχο τη συνολική αναβάθμιση των υπηρεσιών, την εισαγωγή νέων συστημάτων διοίκησης και μηχανοργάνωσης, την ορθολογική κατανομή των πόρων, την αποδοτική διαχείριση της περιουσίας του νοσοκομείου, καθώς και την ταχεία και αποτελεσματική οργάνωση νέων υπηρεσιών.

Πολύ σύντομα την τοποθέτηση των διοικητών στα νοσοκομεία της Περιφέρειας Πελοποννήσου θα ακολουθήσει η ανακοίνωση των μάνατζερ στις υπόλοιπες περιφέρειες της Ελλάδας.

Ηδη έχουν τοποθετηθεί οι μάνατζερ στα νοσοκομεία των Α, Β και Γ ΠεΣΥ Αθήνας, καθώς και των Α και Β ΠεΣΥ Κεντρικής Μακεδονίας.

Ειδικότερα, στο νοσοκομείο "Παναρκαδικό" Νομού Τρίπολης τοποθετήθηκε ο Κωτούλας Θωμάς, στο Γενικό Νοσοκομείο Καλαμάτας ο Τομαράς Πέτρος, στο Γενικό Νοσοκομείο Σπάρτης ο Δρουμπάλης Φώτης, στο Νοσοκομείο Αργους ο Πυρνοκόκης Ιωάννης, στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Τρίπολης η Σιουρούνη Ελένη, στο Γενικό Νοσοκομείο Κορίνθου ο Δημόπουλος Βασίλειος, στο Γενικό Νοσοκομείο Ναυπλίου ο Πανταζόπουλος Δημήτρης, στο Νοσοκομείο Μολάων ο Νικολάου Ευθύμιος και στο Νοσοκομείο Κυπαρισσίας ο Πρεζεράκος Παναγιώτης.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.