αποκλεισμός αριστερού σκέλους | εμβολια βρεφων συντηρηση | σαφηνης | ishemia simptomata | αρυθμια

Αλβανικό Στρατιωτικό νοσοκομείο, δωρεά του Ελληνικού στρατούΤις εγκαταστάσεις του στρατιωτικού νοσοκομείου, το οποίο αποτελεί δωρεά του υπουργείου Αμυνας της Ελλάδας για τον αλβανικό στρατό και τους Αλβανούς πολίτες στο νότο της Αλβανίας, επισκέφτηκε ο υπουργός Αμυνας κ. Γ. Παπαντωνίου κατά τη διήμερη επίσκεψη του στην Αλβανία.

Η επένδυση για την οικοδόμηση και τον εξοπλισμό του νοσοκομείο ξεπερνάει το ένα δισεκατομμύριο δραχμές και αναμένεται να είναι το πιο σύγχρονο νοσοκομείο στο νότο της Αλβανίας.

Το νοσοκομείο, οι εργασίες του οποίου άρχισαν το 1998, σύμφωνα με τον κ. Παπαντωνίου θα δοθεί σε λειτουργία σύντομα. Θα συνδέεται με σύστημα on line με το 401 στρατιωτικό νοσοκομείο της Αθήνας και θα είναι επανδρωμένο με προσωπικό από την Ελλάδα και την Αλβανία. Θα εξυπηρετεί επίσης και Αλβανούς πολίτες ενώ στο συμφωνητικό προβλέπεται ειδική εξυπηρέτηση για τους Ελληνες της Αλβανίας.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.