δεν μπορω να βγαλω αερια | ανευρυσμα αορτης | θεραπεια υπερπλασιας ενδομητριου | αεροβια γυμναστικη στο σπιτι

Μειώνεται ο ετήσιος αριθμός θανάτων από καρκίνο στην ΑυστραλίαΣημαντική πρόοδος έχει σημειωθεί στην Αυστραλία όσο αφορά την έγκαιρη διάγνωση και την θεραπευτική αντιμετώπιση καρκίνου, δεδομένου ότι το ποσοστό εκείνων που χάνουν τη ζωή τους από την ασθένεια έχει μειωθεί και εξακολουθεί να μειώνεται συνεχώς.

Η διαπίστωση αυτή αποδίδεται στο ότι σήμερα υπάρχουν τα μέσα για την διάγνωση του καρκίνου και ακόμη στο ότι η επιστήμη έχει κάνει άλματα στην καταπολέμηση της νόσου.

Οι πιο συνηθισμένες μορφές καρκίνου για τις γυναίκες είναι ο καρκίνος του μαστού, του πεπτικού και του δέρματος (μελάνωμα), ενώ στους άντρες του προστάτη των πνευμόνων και του πεπτικού.

Στο κάπνισμα οφείλονταν 10.000 περιπτώσεις καρκίνου και πάνω από 7.000 θάνατοι από καρκίνο το 1998, σε σύνολο 34.000 θανάτων αυτό το χρόνο.

Σήμερα εξακολουθεί να είναι η κυριότερη αιτία εμφάνισης καρκίνου, δεδομένου ότι στο κάπνισμα οφείλεται μία στις οχτώ περιπτώσεις. Αξίζει να σημειωθεί ότι πρόσφατη έρευνα δείχνει ότι πάνω από 80% από εκείνους που προσβάλλονται από καρκίνο του στήθους και του προστάτη ζουν τουλάχιστον πέντε χρόνια.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.